Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Microsoftkaaaa

Microsoft Office

Polecane posty

Gość Microsoftkaaaa

Hejka moja kolezanka mowi ze ma jakis nowszy komputer i ze u niej nie da sie zainstalowac pragramow microsoft office, a dokładniej tego Power Point. Czy to mozliwe ze u niej NIE DA sie tego zainstalowac czy po prostu nie ma jakiegos programu? Jak tak to jakiego? Z góry dzięk a odpowiedz;)

Gość hahahaahaaa
a co to znaczy ma nowy komp?? moze ma jakiego linuxa czy co...a moze apple ale jak ma windowsa to nie slyszalam zeby ktos nie mogl tego zainstalowac

Gość Microsoftkaaaa
no wlasnie tez sie zdziwilam bo ona ma tam jakiegos tylko windowsa.... a mowi ze jej "tato'" cos tam sprawzal i stwierdzil ze sie nie da. a jak ja jej mowie zeby sprobowala zainstalowac to oczywiscie nie bo 'sie nie da' a teraz ma zamiar jeszcze przyjsc do mnie i robic swoja prace bo ona sie w szkole nie wyrobila....

Gość Microsoftkaaaa
up

Gość hahahaahaaa
moze ma viste? ja tez mam viste, ale mialam juz zainstalowane wszystko w kompie jak kupowalam, moj brat ma rowniez viste i zainstalowal bez problemu, a jak kolezance sie "nie da" to ty jej powiedz ze u ciebie tez sie "nie da" bo ci tak tata powiedzial