Gość IdaSZSZSZA Napisano Październik 9, 2008 Hej Mam 16 lat i problem. Zwracam się z nim do was - starszych i doświadczonych. Biorę leki przeciw nerwicy. Ponadto mój chłopak był w moim imieniu u pani ginekolog i opowiedział o nerwicy oraz lekach jakie biorę, powiedział o wieku a ta przepisała mu tabletki antykoncepcyjne dla mnie. Jednak prosiła abym stawiła się u niej sama gdy poczuję się źle po ich stosowaniu, jedynie mogę nie miec humoru ale to uważa za normalne podczas stosowania. Chcemy spróbować...z moich chłopakiem...jesteśmy już razem długo, i on mnie do tego nie namawia, jesteśmy ostrożni, potrafimy zastępywać seks innymi pieszczotami jednak oboje tego chcemy. Chcemy prócz tabletek użyć kalendarza oraz prezerwatywy. Czy jest szansa wpadki? Jak działają te tabletki? ... wszystko ma mi powiedzieć mój chłopak przy najblizszym spotkaniu co powiedziałą mu pani ginekolog ale to dopiero w poniedziałek...bardzo się niecierpliwię. Wiem ze on by mnie nie oszukał, dba o mnie i jesteśmy wobec siebie szczerzy, znam jego rodzinę,spaliśmy kilka razy ze sobą podczas zabaw u jego rodziny i nic głupiego nie zrobiliśmy ... Chcę je brać. Czy są jakieś skutki uboczne?Wiem że będę je musiała brać cały czas...bo inaczej jest wieksze ryzyko wpadki. Ida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach