Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

**************Wymarzona suknia slubna*************

Polecane posty

No troche zartuje;) Ale zakochalam sie w jednej kiecce i nikomu jej nie pokazalam, tylko jednej przyjaciolce, haha, pojebalo mnie ;)

pokaż :) i tak Cie tu nikt nie zna :) Ja jescze nie mam takiej wymarzonej, dopiero szukam, ale jak znajde to znajomym tez nie pokażę :)

Oleum, problem z taka sukienka jest taki ze modelka siedzi. I jak tu mozna w pelni ocenic ja. No dobra, jak siedzi to sie ladnie prezentuje ;) Duzo jest takich modelek w glupich pozach, nie rozumiem toku myslenia tych co chca sprzedac sukienki dzieki zdjeciom na ktorych nie widac ich w calej okazalosci :/ Dobra, zaraz dam zdjecie. Niestety to juz 3 z kolei w ktorej sie zakochalam a do wesele jeszcze hohoho...

tak wiem nie do konca jest widoczna :) jednak mi chodzi nie tyle o kroj ale o prostote tej sukienki :) chcialabym taka bo nie ma zadnych falban koralikow koronek itp tylko delikatne marszczenia bez zadnych dodatkow poza tym wydaje mi sie ze nie jest zbytnio rozkloszowana :) i wlasnie o to chodzi :)

a zamiast welonu wolalabym raczej kapelusz :P ale to jeszcze nie przesadzona sprawa :)

Magdalejna, jest prześliczna. Bardzo bardzo m isie podoba :) A mam do Was pytanie: jesli przykładowo znajde sobie jakąs suknię, to czy moge isc do dowolnego salonu ze zdjęciem i mi taka uszyją?? Czy w takich salonach szyja tylko takie ze swoich kolekcji??

No ja akurat lubie falbanki, suknia nie moze byc przesadzona ale tez zbyt prosta. Princeski wybor mi sie podoba. Kapelusz-ja nigdy w zyciu, ale sa i takie ktorym w nim do twarzy ;)

princesska, też gardzo ładna, ale przyznam , tyle że ja np. bym takiej nie wybrała, bo chę miec jakąs na ramiączkach

Cymbalka-jakbys poszla do krawcowej to na pewno by ci uszyla taka ze zdjecia, ale musialaby byc jakas zaufana bo slyszalam ze nie kazda krawcowa umie uszyc identyczna. Co do szycia w salonie to sie nie orientuje.

Princessska, mam jescze pytanie: ta sukienka, którą wkleiłas to z jakiejś angielskiej strony. Czy taką sukienę dostaniesz w jakimś polskim salonie czy będziesz szyła u krawcowej?? Ps. może głupie pytanie, wybaczcie, ale jestem jescze troszke niezorientowana :)

Co do cyc, dziewczyny w salonach wszywaja cycki w suknie, na zyczenie oczywiscie ;) Ja mam cycki ale chce schudnac wiec ze na pewno sie zmiejsza;) W kazdym razie wyjscie jest :D

Gość NieGrzecznaAga24
ja mialam swoją wymarzoną suknię ślubną:) była niedroga bo kosztowała ok. 400 zł ale byla piekna:) była podobna do tych w każdym razie ta sama firma szyła... fakt faktem ze sukienka byla na raz ale czulam sie swietnie i wiem ze kazdemu sie podobala:)http://www.allegro.pl/item446508387_suknia_slubna_na_miare_tkanina_anna_z_koronka.html