Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

**************Wymarzona suknia slubna*************

Polecane posty

Gość louytko
ja właśnie marzę o takiej skromnej :)

Cymbiałko - suknia Madalejny jest to suknia firmy PRONOVIAS kolekcja 2009r model HAMLET http://www.pronovias.com/ :D chyba rzeczywiście jest tak zazdrosna że Cię ściemnia :P możesz go zamówić w każdym salonie MADONNA w Polsce www.madonna.pl wiem bo sama mam swoją wymarzoną suknię z tego salonu taką : http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=13.sala :) wklejam i jakoś się nie obawiam że się ktoś na taką samą zdecyduje - mogę nawet odsprzedać swoją hehe pozdro 🖐️

Broneczka, dziekuję. Magdalejny troche nie rozumiem, bo nie wiem co może komus przeszkzdac , że ktos z zuplenie innej miejscowości będzie miła taka suknie jak ja :) A do tego mam ślub na rok, więc na pewno do tego czasu znajde sobie jkaąś :) A Twoja sukienka Broneczka też bardzo bardzo ładna

ladna:) jednak trzeba byc barrrrdzzooo szczuplym zeby sie ladnie w niej prezentowac

Gość lepiej sie pomeczyc
bardzo to moze nieee:P ale ja jestem szczupla wiec mysle ze bedzie ok:) tylko troszke brzuszka zrzuce ale to raz dwa pojdzie

Sorry ale jakbym wiedziala to bym ja podala, mowilam prawde, moja suknie widzialam na stronie sukien chinskich a tam tylko wysylaja!!! Spojrzcie na delikatny napis na zdjeciu ktore wam podalam, tam pisze kanacca i tak firma ja sprzedajaca sie nazywa. Mimo ze mnie obrazilas bardzo ci dziekuje ze zadalas sobie trud i poszukalas mojej bo moge zoabaczyc ja w innym ujeciu, i nawet znalesc salon i ja przymierzyc! Chcac mi zrobic na zlosc bardzo mi pomoglas, dzieki :D Ciekawe po ile oni ja tam sprzedaja.

Nie przeceniaj się Magdalejno, zrobienie akurat Tobie na złość było dla mnie w tym przypadku najmniej ważne... nie jesteś tu pępkiem świata. Cieszę się że mogłam pomóc drugiej koleżance, i nie zadałam sobie trudu bo tak się składa że kolekcje firm hiszpańskim znam bardzo dobrze i modelki też nie trudno skojarzyć. Że się i Tobie ta wiedza przyda - proszę bardzo i na zdrowie, ja tam nie mam nic przeciwko temu :) Dzięki Cymbałka, mi się moja suknia też bardzo podoba, choć z nowej kolekcji są fajne jeszcze RONDA i HIGUERA - Pronovias 2009, ale i tak bym nie kupiła w salonie a szansa na to że znajdę od kogoś jest nikła. Pozdrowionka P.S. w razie jakiś jeszcze pytań polecam się na przyszłość :)

A wiecie może mniej więcej jakie sa ceny sukienek w tym salonie madonna? Ja na razie sie nie orientuję, ale podejrzewam, że dużo ;/ Mozna u nich zrobic w ten sposób, że uszyją dla Ciebie sukienkę, a po slubie możesz ja oddac i wtedy wychodzi taniej??

Cymbałka obawiam się że nie :( cena mojej była 3690zł więc myślę że większość kosztuję tak między 3,500 - 4,500 może jakieś skromniejsze mniej... Poszukaj na allegro może, a jaki model z La sposy masz upatrzony? aha i najpierw wybierz się przymierzyć bo nie zawsze fason który Ci się podoba jest dla Ciebie korzystny.. mnie się akurat udało choć mama i koleżanka twierdziły że moja suknia tylko na wysoką i bardzo szczupłą a ja mam 165cm plus obcas ok 7cm będę miała i mam kobiece kształy aczkolwiek szczupła raczej jestem i suknie leży naprawdę super. Proponuję najpierw przymierzyć a potem szukać wybranego modelu gdzieś na necie - komisy ślubne lub allegro. Z jakiego miasta jesteś?

Ehhhh, to duzo, a nawet bardzo dużo :( Wiem, że w niektórych salonach robią tak, że kupujesz suknię nową, a potem możesz oddac i wychodzi prawie o połowę taniej.. Takie cos by mi najbardziej odpowiadalo :) Bo szczerze to uzywanej sukienki bym nie chciała, marzy mi się nowa :) A jestem z okolic Gdyni.

Jescze nie mam żadnego upatrzonego modelu, tak tylko pytam na razie orientacyjnuie, bo ślub mamy za rok i miesiąc, więc mam jescze troszkę czasu. Na razie przeglądam w internecie, a do salonów zacznę chodzic później...

Cymbałka a ja mieszkam w Gdyni właśnie :) i mało tego salon Madonny jedyny w Trójmieście jest jakieś 1,5 km ode mnie hehe ja też chciałam zawsze nową suknię i przede wszystkim moja mama na to nalegała nawet na tą za prawie 4 tyś.... ale na szczęście moje argumenty ją przekonały że w sukni po kimś nie ma nic złego tym bardziej że i tak idę z nią do salonu firmowego na małe przeróbki typu: zamiast zamka z tyłu chcę guziczki i pod biustem chcę by mi wstążeczkę wstawili :) więc będzie inna - taka "moja" hehe

Oooo, Witam "sąsiadkę" :) Mnie niestety nie będzie chyba stac na taka sukienkę za 4 tyś, bo chcemy sami wyprawiac wesele, a to sporo kosztuje, a do tego nie moge na razie znalezc pracy, więc może byc cięzko. Ale i tak się uieram, że chcę miec nową :) Najwyżej poszukam jakiejś tańszej

może w takim razie popytaj o dobrą i sprawdzoną krawcową :) albo poczekaj na jakieś wyprzedaże. powodzonka w szukaniu życzę :)

Nie zauwazylam tu slowa sorry. Doradzilabym jak kupc ta suknie za grosze ale po co skoro znow nasza przesympatyczna koleznka Bronka na mnie najedzie... Tak wiec ja znikam z topiku, cieszcie sie :D

Madalejna musisz być strasznym dzieckiem, to że nawet na Ciebie wsiadłam nie znaczy że nie możesz pomóc koleżance ...chyba że jest tu jakaś zależność której nie rozumiem? a może po prostu wcale pomóc nie chcesz - ale w tej sytuacji nie rób ze mnie przyczyny... dziecinada

Kami, tez bardzo ładna, tylko ja osobiście wolę z ramiączkami, bo bez nich cały czas miałabym wrażenie , że mi spada :) Broneczka, niestety nie mam żadnej spradzownej krawcowej, chyba wolałabym jednak z salonu :)

Gość no tak i zaczely sie
poszukiwania :) ta pierwsza jest cudowna chociaz nie widac jej w calosci :)top poprostu cudo

Gość nalon32
louytko-SLIIIIIIIIIIIIICZNA!!!

Gość ta ostatnia
jest urocza :)