Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska jolka

jak u was wygladaja na lekcjach powtorki do matury???

Polecane posty

Gość ciekawska jolka

bo u nas na polskim to tak szybko tylko lecimy kolejne zaganienia, 1 osoba odpowiada, w ogole siedzi w lawce, ma materialy przed soba i nie trzeba sie nawet uczyc na te powtorki, ja sie boje ze nie zdam przez to,,,, jak to jest u was???

Gość mogadishu
a u nas nawet powtórek żadnych nie ma :o ciesz się tym, co masz, lepiej harować i dobrze zdać maturę niż to co u mnie.

Gość a u mnie
tez nie było powtórek, a maturę wszyscy zdali

Gość szczera dziewczyno
u mnie jest tak, że jesteśmy do tyłu, bo co roku zmieniają nam nauczyciela od polskiego (zajebiście nie?:O)i teraz nadrabiamy, a powtórki będą wygladac w ten sposób, ze epokami bedziemy mieli po kolei sprawdziany

Gość szczera dziewczyno
pierwsze słyszę, że na koniec drugiego semestru :O pod koniec drugiego semestru myśli się już o maturze, a nie o powtórkach do niej

Gość ciekawska jolka
taaa... harowac. wlasnie problem taki ze nie harujemy i sie boje ze nie zdam, bo nie wiem sama jak to powarzac za bardzo. myslaalm ze u was to jakos ciekawiej wyglada a tu widze ze wszedzie kiszka:D

Gość Szczęściara tarara
u mnie było tak że klasa podzieliła sie na grupki i co miesiąc jedna z tych grupek przygotowywała półgodzinna prezentacje w pałerpojncie dla reszty klasy a na kolejnej lekcji była z tego kartkówka (znaczy ze dwa pojęcia i jeden tekst do opracowania) poza tym miesiąc przed matura każdy robił co lekcje modele odpowiedzi na ocene(dostawaliśmy tekst, temat i musieliśmy napisać wypracowanie w punktach) uważam że to była zarąbista metoda bo dzięki temu zdałam rozszerzoną maturę z polaka na 60% a przed samą maturą nic nie powtarzałam a z histori jak zdawalam to też miałam powtórki w forimie testow na ocenę, babka dawala nam ful kserówek z angola to babka nie robila z nami prawie nic przez 2 lata więc w 3 klasie też dała se siana maturę zdwałam 2 lata temu

Gość Szczęściara tarara
tfuuuu rok temu

Gość ciekawska jolka
slyszalam ze u mojej kolezanki robia na lekcjach jakas zabawe taka jak 1 z 10. to chyba by bylo ciekawe co ???

To zalezy z jakiego przedmiotu. Pamietam jak w LO babka z biologii wszystkich ze swojego fakultetu zapraszala raz na 2 tyg do swojego gabinetu (byla dyrektorka) i odpytywala..tzn zadawala pytania-szczegolowe-dotyczace konkretnego dzialu. Oczywiscie wchodzilismy parami..dlatego na studiach nie mialam wielkiego stresa na egz ustnych..wystresowalam sie wystarczajaco w LO!:)

Gość ciekawska jolka
no z polaka:/ ta matura mnie przeraza:(

Gość pseudonim dla mnie
u mnie nie było żadnych powtórek na lekcjach, jak ktos chciał cos powtarzać to chodził na fakultety, z mojej klasy chodziło na nie kilka osób a mature zdali wszyscy