Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsfsd

podobam mu sie czy nie?

Polecane posty

Gość fdfsfsd

wyznaje zasade, ze jesli ktos sie na ciebie często patrzy to albo ci sie podoba albo jestes az tak brzydka, ze go ta twoja uroda ciekawi:P Ja raczej nie jestem brzydka, wiem są rózne gusta, ale raczej mozna mnie zaliczyc do atrakcyjnych...jest jeden chłopak, gdy jestem obok niego, gdzies blisko siedze albo cos to sie na mnie nie patrzy, jakby mnie tam nie było, poprostu traktuje mnie jak innych, których nie zna...a czasami, np dzisiaj schodze ze schodów i cos tam czytam, podnosze wzrok i sie na mnie patrzy...czasami czułam na sobie jego wzrok jak myslicie - podobam mu sie czy raczej tak przez przypadek sie popatrzył?

Gość a ja a ja a ja
ja często ściemniałam ze nie dostrzegam Obiektu Westchnień..:) traktowąłm jak powietrze, a z daleka ziorałam na niego, albo katem oka.. powodzenia w każdym razie!

Gość fdfsfsd
hmmm ja w sumie tez tak robie, ale czesto wydaje mi sie ze sobie wmawiam ze ktos sie na mnie popatrzył:D albo ze mu sie podobam... mam rok na podryw:D

Gość dziewczyna_dupka
3 klasa gimnazjum? xD

Gość dziewczyna_dupka
no proszę, rówieśniczka;]

Gość fdfsfsd
a wiec moja droga rówiesniczko, co o tym sądzisz?:D

Gość dziewczyna_dupka
no proszę, rówieśniczka;]

Gość dziewczyna_dupka
Oceń się obiektywnie. Jesteś ładna?:)

Gość dziewczyna_dupka
A, fakt. Dojrzałam, że jesteś atrakcyjna. A on? Lovelasek, czy zwykły zjadacz chleba?

Gość fdfsfsd
dla kazdego co innego:P niektórym sie podobam, dla innych jestem 'normalna', wiec trudno ocenić

Gość fdfsfsd
nie mam pojęcia, znam go tylko z widzenia...jedyne co o nim wiem, to ze jest baardzo przystojny;)

Gość fdfsfsd
jestem ciemną blondynką i mam jasna cere:O

Gość dziewczyna_dupka
Nikt Ci nie powie czy mu się podobasz.:) Ale powiem Ci, że miałam identyczny problem.:D Ja jestem postrzegana jako bardzo atrakcyjna osoba, aczkolwiek mam troszkę wulgarny look (Kolczyk tu i ówdzie, platynowy blond - naturalny, mocny makijaż oczu), chłopak który mi się spodobał to taki.. zwykły szarak. W porównaniu do mnie oczywiście - ja jestem przewodniczącą samorządu szkolnego, rady miasta etc. Też rozkminiałam długo czy mu się podobam, obserwowałam go. W końcu zdecydowałam się poprosić aby zatańczył ze mną na 100dniówce (awansowałam o rok, ale mam 17 lat - never mind). I co? I dostałam kosza;) Spanikował, głos mu się zaczął trząść i powiedział, że ktoś juz go zaprosił...

Gość rtereter
ja jestem przewodniczącą rady miasta etc Jak to zrobilas w wieku 17 lat? Serio pytam?

Gość dziewczyna_dupka
nie funkcjonuje u was coś takiego jak młodziezowa rada miasta?

Gość rtereter
Nie wiem. A co tam robicie ciekawego? I jak czesto tam sie spotykacie czy cos? I jest z tego jakas kasa?

Gość dziewczyna_dupka
co robimy ciekawego? nic.:) Tak naprawdę pytają nas czasem o zdanie, ale i tak mają je w dupie. Zajmujemy się WOŚP i innymi młodzieżowymi sprawami. Ostatnią sesje mieliśmy chyba 10 września..