Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyhrthjytjhwy

obejrzalam mamma mia....

Polecane posty

Gość rtyhrthjytjhwy

a wlasciwie do polowy....bylam zażenowana..... gorze niz zle.... piosenki tak zjebane, tak hujowo zaspiewane, a przeciez przeboje kultowe.... jakies skakanie i tance na sile, zeby tylko byly, bo tak trzeba w musicalu....porazka.... az sie wstydzilam jak na to patrzalam, alei tak do polowy wytrzymalam... poziom na minusie... dawno takiej szmiry nie wyposcili. no ja tez lubie obejrzec glupawe lekkie komedyjki itp ale to......... czy ktos tez ma taka opinie jak ja?

Gość zonka777
tak ja mysle identycznie :o poszlam na to, ale zalowalam, jedyne co mi sie podobalo to piekne widoki i uroki greckiej wyspy ... niezle mnie zdziwily tez opinie kafeteriuszek, ktore wychwalaly ten film, no ale ... rozni ludzie sa :)

a mnie sie podobało...lekki film...fajne piosenki i mimo iż aranżacja była nie zmieniona i nie zostały wprodzanone zadne innowacje, i czesto było słuchac lekki fałsz wykonawców , co było celowe to mi sie podobało...szczególnie Meryl strep która switnie zaspiewała szczególnie The winer takes it all... fabuła nędzna..fakt ale jak to w wiekszości musicali raczej fabuła jest prosta;) chociaz np porównując do filmu Across the universe, gdzie były covery beatlesów to ten film był kapitalny i piosenki z tego filmu słucham do dzis;)

Gość ja wlasnie skonczylam
ogladac "Nocny pociag z miesem", dziwny film :|