Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrzesna

Pytanko ratujcie !!!

Polecane posty

Gość Chrzesna

W sobotę mam być chrzęsną ale nie wiem jaki kolor szatki kupić dla chłopaka różowy czy niebieski?? Bo każdy gada inaczej więc jak jest wreszcie??

Gość z tego co wiem to niebieski
dla chlopca a rozowy dla dziewczynki

Gość Chrzesna
też tak myślałam ale moja mama powiedziała że jak pamięta to dla chłopaka różowy a dla dziewczynki niebieski i jestem w kropce ;/ chyba kupie biały ze srebrnym gołąbkiem i tyle

Gość frt68.8364iu
nie 'chrzesna' i tym bardzej nie 'chrzĘsna' tylko CHRZESTNA rozumiesz chrzesTna !!!! slowo bierze sie od slowa CHRZEST w ktorym to kluczowe 't' wystepuje- zapamietasz???? a co do koloru to jak ktos juz tu doradzil kup biale na pewno bedzie dobre ;)

Gość jeśli już to CHRZESTNĄ
szatka zawsze była biała. Ubranka czy becik kolorowe. Kiedyś rzeczywiście dla chłopców kolor to óżowy, a dla dziewczynek niebieski. Teraz się zmieniło

Gość Chrzesna
nie bądź za mądra pisze na szybkiego i napisałam chrzęsną i wcale mi nie pokazało błędu cwaniaro nie bądź za mądra bo głupich zabraknie nie pytałam się o parady ortograficzne

Gość asia88-84
ja mam chrzesniaka 1 rok 2 lata i 3 lata jksksiadz mi powwiedzial ze smieszne jest kupowac kolorowe szatki i dla tych trzech lobozow pokupowalam biale szatki pierwsze slysze o kolorowych szatach pozdrawiam

Gość jeśli już to CHRZESTNĄ
na szybkiego napisałaś też swój nick :) :) :) :) A podobno analfabetów już nie ma w Polsce

Gość autorko poniewaz bardzo
niegrzecznie zareogawalas na czyjąs sluszną uwagę nie będę ci odpowiadac, choc odpowiedz znam.

Gość smieszne bo moja matka
tez jest swiecie przekonana ze rozowy dla chlopca a niebieski dla dziewczynki .widocznie tak kiedys bylo . jak to usłyszalam to myslalam ze pekne ze smiechu . nie wyobrazam sobie chlopca w rozowym stroju do chrztu . moja corcia do chrztu poszla w rozowym stroju. a dla chlopca proponowalabym bialy stroj i powinno byc ok . moja druga corcie tez ubiore na bialo.