Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiolaSzukaPracy

Invest bank-jakie wrażenia w pracy w tym banku i zarobki, pomóżcie mi!

Polecane posty

Gość WiolaSzukaPracy

Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną do invest banku, gdyby zapytali się mnie jaką sumę chciałabym zarbiać jak myślicie ile zaproponować??? nie chce podać kwoty ani za duzej ani za malej, a nie iwem zaupelnie ile mozna tam zarabiac na stanowisku doradca klienta?? pomozcie mi. moze w ogole znacie ten bank i moglibyscie mi cos napisac o rozmowie kwalifikacyjnej lub warunkami pracy itp.... z gory dziekuje za pomoc.

Gość zalezy jakie miasto
ale pewnie okolo 2000 - 2400 brutto

Gość ona co odchodzi
Jestes po studiach ekonomicznych? I czy masz doswiadczenie?

Gość WiolaSzukaPracy
hmmm, miasto położone w woj.dolnośląskim liczące ponad 30 000 mieszkańców. myslisz, ze na poczatek moge tyle zapropnowac?

Gość WiolaSzukaPracy
to znaczy nie jestem po studiach, ale pracowalam rok w banku i jak pani z invest banku do mnie zadzwonila to wlasnie ja interesowalo, ze rok pracowalam w innej placowce bankowej.

Gość WiolaSzukaPracy
czy ktoś jeszcze moglby mi poradzic jakie zarobki zaproponowac, znacie ten bank?

Gość WiolaSzukaPracy
znalazlam temat na kafeterii gdzie ktos napisal,ze zaproponowali mu w tym banku na poczatek 1800zł brutto. hmmm z jednej strony to nie sa wygórowane zarobki, z drugiej w moej obecnej sytuacji nawet taka suma by mi wystarczala.

Gość kaścyk
hej w piątek jadę na rozmowę do invest banku proszę powiedzcie czego mam się spodziewać na tej rozmowie ? jakie zarobki ? stanowisko opiekun klienta.

Gość supergienia6
I co kaścyk jak Ci poszło??co było??

Gość bankbankbank
ja dziwie się wszystkim ludziom po studiach ,że godzicie się na tak nędzne zarobki

Gość supergienia6
Dostałam się na stanowisko Doradca Klienta w tym banku ale nie mam pojęcia ile powiedzieć jak zapytają o zarobki!!Ratujcie!!

Gość P.E.CH.
ja idę dziś na rozmowę do invest banku , jestem po dwóch fakultetach i krzyknę 1800 netto, w pracy w której obeni pracuję zarabiam 1600, iść tam gdzie mniej dają nie mam zamiaru , dadzą tyle ile chcę to przejdę a jak nie to zostaje u sibie i szukam czegoś lepszego.

Gość JoasiaTola
Powiem Wam, że Invest bank jak pisza na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,18889 to w miare dobre miejsce pracy, jednak zarobki. To zdecydowany minus, od minimalnej do 2000 brutto.