Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i jak to teraz napisac

podanie o przyspieszenie

Polecane posty

potrzebuje paszport w ciagu 2 tyg, i moge to zalatwic jesli napisze podanie o przyspieszenie sprawy (normalnie zalatwiaja w ciagu 3-4 tyg). wyszlam za maz, dlatego potrzebuje nowy paszport. czy Ktos wie jak to napisac?? ja nie umiem takich rzeczy wymyslac. BARDZO Was prosze o pomoc

pomoze pomoze:) przed chwila rozmawialam z mila pania z urzedu i mowi ze na pewno pomoze:)

Czy jak napiszę, że wyszłam za mąż za Irańczyka i potrzebuję pilnie odwiedzić jego rodzinę, aby zapoznać się z tajnikami budowy bomb to będzie dobra motywacja ??

Gość jezooo
A nie możesz jechać na starym paszporcie/nazwisku?? Ja w podróż poślubną leciałam na starym paszporcie. Czy masz już dowód z nowym nazwiskiem?

wiesz, moje stare nazwisko to Monika Kupska :O Sam rozumiesz, że nie chcę się nim afiszować :O

przestan sie podszywac! moge miec paszport na stare nazwisko ale mieszkam na stale za granica i tam musze pozmieniac wszystkie dane. urodze dziecko i bede sie tlumaczyc w szpitalu w urzedzie??

nie mam nowego dowodu. zlozylam wczoraj wniosek i bedzie dopiero za 3 - 4 tyg, a ja wylatuje za 2 tyg

widze ze nic nie pomozecie. bede usiala jakos sama to wykombinowac...

Gość jezooo
No ja nie rozumiem w czym widzisz problem?? Po prostu napisz jak nam tu to piszesz.. Że mieszkasz na stałe zagranicą,że wyjeżdżasz niedługo,że potrzebne są Ci te dokumenty pilnie. Przecież oni też są ludźmi i zrozumieją.Myślę,że nawet jakbyś chciała paszport dla głupiego powodu-np żeby jechać na wycieczkę zagraniczną to by Ci dali. Czy chodzi Ci że nie wiesz jak się pisze urzędowe pisma czy nie wiesz jak to uzasadnić??