Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaczka

znalazłam coś dziwacznego na sieci

Polecane posty

Gość Kajaczka

Ostatnio buszowałam troche szukając fajnej gry online. Wpadłam na stronę polskiego serwera gry mir3 Gate of Avalon. Gra średnia nawet można powiedzieć, że słabo mi się spodobała. Ale uwagę moją przyciągnęło forum, a konkretnie jeden gracz i jego jeden topik. Co o nim myślicie ?? http://mir3.vim.pl/forum/index.php?topic=113.0

Gość dlaczego dziwne
gość ma talent...

Gość Chriss
Dziwne te wiersze. Alle niczego sobie. Chłopaczek ma talent. Mi sie spodobało opowiadanie. szkoda że nie skończył. Ludziom chyba też się podoba

Gość Kajaczka
tematyka dość taka mroczna, ale prawda opowiadanie czytałam z zapartym tchem

Gość Kajaczka
nikt nie skomentuje ???

Gość karkóweczka - paróweczka
przeczytałam wszysto... kuźwa... ale gość ma w głowie burdel... opowiadania.. wiersze.. a na końcu biedroneczka... nie mówie, że to źle bo efekt całkiem, całkiem

Gość Kajaczka
Racja, różna tematyka. Czasem śmieszna, czasem nieśmieszna zupełnie. Kurde myślałam, że da się temat rozruszać

Gość czego się spodziewałaś
>Kurde myślałam, że da się temat rozruszać Spodziewałaś się konstruktywnej krytyki czy niekończących się lawin komplementów i pochwał ? :)

Gość Kajaczka
krytyki czy pochwaly nie mają znaczenia w tej chwili, na mnie zorbiło to dziwne wrażenie myślałam, że nie tylko na mnie. ale chyba sie pomyliłam. po prostu wydawało mi się, że wszystko napisane przez tą osobę jest jakieś rochwiane, nie znalazł tematu ostatecznego, jakby chodził po omacku... takie to dziwaczne.. i wszystko na forum gry komputerowej online

Gość miejsce dobre jak każde inne
a próbować trzeba, malarz też musi zrobić 100 knotów i wypróbować rózne technilki aby do czegoś dojść. Nie ma nic lepszego jak "publika".Inni ludzie / znajomi / koledzy/ gracze "na forum" są znakomitym lustratorem i wiadomo czy warto to dalej robić czy nie .

Gość Kajaczka
a tak szczerze co myślisz o autorze ?? facet czy kobietka ?? ile może mieć lat ??

Mężczyzna zawsze ma bardziej wybujałą fantację , więcej odwagi . Bycie "pisarzem" wymaga czasu i olbrzymiej wyobraźni, może nawet odrobiny szaleństwa :D. Ja kiedyś pisałem "wiersze" tzn napisałem ze 6-10 i pokazałem znajomym , koleżanki nie były wylewne jedna przyznała się że coś pisała, ale wsydzila się pokazać. Moja radosna "twórczość" to były gnioty jak nic :D ale spróbowałem pokazalem.

Gość Kajaczka
i co ??? jak to się skończyło.. ja nie jestem fachowcem mi sie podobają te utworki.. czy to tez gnioty ??

Ja również nie jestem ekspertem :D. Oczywiście pisarzem nie zostałem choć moje "cuda" jedna koleżanka chwaliła, ale to raczej z grzeczonści :). Całości nie czytalem, pare osób sugerowało napisane opowiadania autorowi. To dobra myśl , małe opowiadanie (20 stron np) powinien gdzieś wysłać, opublikować

Gość jolcia1965
a ja jesszcze bardziej , jak jakaś pizda za przeproszeniem pisze że emeryci nie powinni dostawać emerytu bo pracowali w PRL bo wtedy nie płacono składek ZUS

Gość wiersze są słabe
opowiadań nie chce mi się czytać

Gość wiersze są słabe
Teraz mi się żal zrobiło, że tak napisałam - ale uzasadnię - rymy nie zawsze dobrze dobrane, często brak rytmu, styl jakiś taki.... "młodopolski" - myślę, że autorka/autor jest młodą osobą i jeszcze ma wszystko przed sobą - niech ćwiczy i dużo pisze!

Gość Krisstoph
oczywiscie kolejna durna pipa się znalazla. ciekawy jestem jakie ty byc wiersze napisala mi sie podoba tylko porąben to troche, ale opowiadania dobre-->doobre

Gość wiersze są słabe
Jeśli to do mnie - po pierwsze - nikogo nie obrażam - nie wiem dlaczego ty to robisz? Po drugie - wcale nie twierdzę, że napisałabym lepsze, być może nie. Po trzecie - nie trzeba być np. artystą żeby umieć ocenić wartość dzieła sztuki. Nie trzeba być literatem - żeby ocenić wartość dzieła literackiego. Wystarczy się na tym znać. :-) Skoro ktoś prosił o ocenę - zrobiłam to z nadzieją, że autor weźmie sobie te uwagi do serca, przemyśli, wykorzysta i będzie pisał lepiej. Nikt nie jest od razu doskonały! :-)

Gość Krisstoph
z tego co wiem. żeby oceniac powinnas sie zapoznac z caloscia. a sama pisalas ze nie chcialo ci sie. moze i prawda ze autorowi/autorce nie poszlo z wierszami niekotr slabsze niektore lepsze a ty tak ladnie zageneralizowalas/les i skomnetowalas/les niegatywnie.. po prostu super

Gość PRIMABELRINA
typisz dla tego forum ze kazdy moze napisac cos zlego i ciagle z tego korzysta wlasnie moze przeczytaj wszystko potem pisz

Gość wiersze są słabe
Wiersze przeczytałam wszystkie - i tylko na ich temat się wypowiadam. Napisałam ogólnie - gdyż we wszystkich są te same błędy. To, że skrytykowałam - dla mnie to jest twórcza krytyka, bo autor może z niej skorzystać (nie napisałam wszystko do dupy i koniec) to nie oznacza, że napisałam coś złego. W końcu ktoś prosił o uwagi - dlaczego miałam pisać nieszczerze? Ja nawet nie napisałam czy mi się podoba czy nie! Czytajcie ze zrozumieniem!

Gość to gut
ach te nerwy :) RELAX dude :) kontruktywna krytyka czasem pomoże szkoda ze nikt nie zna autora, bo na to forum to nie wiem jak sie zapisać

Gość Kajaczka
pomyślałam, że troche upnme temat.. moze komus sie spodoba..:)

Gość Krystyneczka
dołujące raczej, nie wiem co sie może tutaj podobać

Gość Kiszek
no..wypas..ale chlopaczek. .sobie popisał