Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turluturluturlu

gdzie sie podzial okres???

Polecane posty

spoznia mi sie okres, niewiele bo dwa dni. objawy okresu sa-bole piersi, bole brzucha. nie uprawialam sexu bez zabezpieczenia, stosowalismy prezerwatywe ktora zawsze nakladalismy po chwili, tzn moj partner byl we mnie chwile dopiero potem guma, wiece wykonywal pare ruchow \"dla rozgrzania\". ostatnio taka sytuacja miala miejsce wlasnie w dni plodne. potem jak zwykle nalozylismy prezerwatywe. ale tyle sie naczytalam o plynie mezczyzny ktory ma zdolnosc zapladniania, ale bez przesady...on moze byl we mnie ze 30 s wychodzil i nakladalismy gume... dziewczyny prosze mnie jakos uspokoic i wypowiedziec sie nie jestem mloda gowniara ale to co sobie nawkladalam do glowy przerasta mnie,,,

Hej, chciałabym Ci piowiedzieć, że nie jesteś w ciązy, ale niestety nie mogę tego potwierdzić.. ehh ;( sama jak napuisałas, w podobnej sytuacji jestesmy, gdzie ja też sie stresuje, ale, moze jeszcze sie uda, bo okres ma termuin na jutro dopiero u mnie :] a jesli nie jutro... i przez dłuższy czas nie... wole nie myślec. Byćmoże okres spoznia Ci sie przez stres? Moze chora byłaś? jakie antybiotyki?

Ehhh, a niby są spory co, do tego czy w preejakulacie są plemniki zdolne do zapłodnienia, lub wogole czy są... :(( Myśle o tym samym. Musimy sie 3mać! ale i tak mam stresa, jak cztam o tych wszystkich objawach domniemanej ciązy, doszukuję sie ich u siebie, aż mine ciarki przechodzą :/

Gość jolcia1965
znów jedno i to samo ile ma byc tych topików rzygać się chce już na widok tego

no ty sie nie masz czym jeszcze martwic kochana. tobie sie jeszcze nie spoznia tylko czekasz na niego. nigdy nie stosowalam stosunku przerywanego ale wiadomo ze przed nalozeniem gumki moj facet zawsze na chwilke wchodzil dla rozgrzania do mnie. nigdy tak nie robilismy w dni plodne, dla pewnosci, ostatnio to sie zdarzylo wlasnie w dni plodne. ale zeby on wchodzac do mnie na 30 s mnie zaplodnil? bylby mistrzem!:) sluchaj, ja czytalam wypowiedz dziewczyny gdzies tutaj ktora nie miala plodnych ale partner wchodzil w nia nie konczac i zaszla w ciaze. dziwne to wszystko. ja 3 lata juz tak robie nigdy nie miala problemow. okres zawsze byl co 30 dni jak w zegarku i nie ukrywam ze sie boje. ale poczekam do jutra. temp normalna masz? ja tak.. i niby wszystko \"przedokresowe\" ale krwi ani sladu...:( kurde, dawno sie tak nie martwilam. sciskam cie!!!

No, 30 sek... to byłoby jak dla mnie naprawde niesamowite. Dziwne te nasze organizmy, nie ma co. Co do mojej tempki to w normie - 36,7.. oby ciocia mnie jutro odwiedziła ^^ :) tylko ja na siłe doszukuje sie tych obajwów ciązy u siebie, to aż chore. Bedzie dobrze :* musi być. życze Ci farta, szczegolnie, ze jak widać dzidzius nie byłby planowany. ale to i tak MAŁO MOŻLIWE, conajmniej niesamowite byś była w ciązy. ściskam również.!

Gość anieeeeeeela30
ja bym nie wytrzymala presji i w pierwszym dniu spodziewanego okresu zrobila test, hcg pojawia sie jakis tydzien po zapłodnieniu. bóle piersi i podbrzusza mogą być również objawem ciązy wiec raczej sie tym nie sugeruj. ja mialam po zajsciu w ciaze jeden normalny lekko krótszy okres, ktorego dlugosc zwalilam na fakt oddawania krwi w czasie cyklu:) pozdrawiam serdecznie 3mam kciuki. z doswiadczenia wiem ze ciaza nawet najbardziej niespodziewana to nie koniec swiata, wiec obojetnie jak bedzie trzymajcie sie cieplo

No, cóż... dostałam okres.. ^^ i mam nadzieje, że to ten prawdziwy prawdziwy, a nie ciązowy ;D turluturluturlu a jak u Ciebie?