Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchentuchen

Dzisiejszych facetów pogieło !

Polecane posty

Gość muchentuchen

sam nim jestem i jak widzę normalnych facetów z paszczetami , babami z wielkiemi dupami to mnie strzyka!!! Ja się dziwie dlaczego normalne dziewczyny tak wybrzydzają , a to wszystko przez facetów...skora taka widzi paszczura z normalnym facetem to myśli, że może mieć przystojniaka jakiegoś...ja już czuje na plecach bym nie wybrzydzał i z jakimś kasztanem od koleżanki się związał! Takiego wała! A kolesie ogarnijcie się !

Gość ale z ciebie głupek

Gość ale z ciebie głupek
że ty niby taki zajefajny jesteś

Gość muchentuchen
jestem normalny ! uprawiam sport, mam czyste i schludne ubrania, nie piję nie pale itd i szukam normalnej dziewczyny ! takiej na ktorej buzie milo sie patrzy, ktora jak sie rozbierze przypomina łanię a nie hipopotama ! Każdy patrzy na wygląd, a w ostatnich czasach wydaje mi się, że kobiety o wiele bardziej !

Gość a nie pomyślałeś ze
w związku wazne są uczucia? Mój facet kiedyś powiedział o mnie tak (do kogoś) ,,Moja była dziewczyna też nie była miss ale byłem z nią bo ją kochałem".

Gość Cóż... rzeknę
Prowokacja jakich mało. Zważywszy na to, że na 20 zadbanych kobiet przypada 1 zadbany mężczyzna, jest odwrotnie. Chyba że masz na myśli to, że zachudzeni, niedomyci. niedogoleni faceci bez mięśni spotykają się z atrakcyjnymi, nieco puszystymi kobietami? Ja się raczej zastanawiam, CO ONE W NICH WIDZĄ? :P

Gość Cóż... rzeknę
muchentuchen Łanię? Masz na myśli owłosione nogi i biała du.pa? :D A tak... zaczęłyśmy patrzeć na świat i na płeć przeciwną tak, jak faceci. Również wymagamy :)

Gość i szlag to trafił
muchentuchen ja sie z toba zgadzam, czasem widze faceta ktory naprawde mi sie podoba z brzydka dziewczyna

Gość Poznaniak85
atrakcyjnymi, nieco puszystymi kobietami puszyste ? chyda z nadwagą , grube itd nie mogą być atrakcyjne bo są właśnie grube...mogą najwyżej nie razić...co ci zrobili szczupli faceci , że się ich czepiasz? nie każdy żyje aby jeść!

Gość wredrna i agresywna
AUTORZE-czyzby kompleks malego galaretowatego orzeszka sie odezwal? Czuje ze jestes tylko takim stworzonkiem ktore mialo kiedys byc mezczyzna ale jakos tak nie wyszlo i zostalo takie cos z wielkim kompleksem ktore musi tu wyrzucac swoje frustracje,na kims sie wyzyc bo codziennie rano nie moze nawet dostrzec w lustrze swojego orzeszka...

Gość wredrna i agresywna
takie leszcze barowe jak ty to smiesza mnie niesamowicie,na kilomentr widac ze mezczyzni to z nich tacy jak ze mnie ksiadz:classic_cool:

Gość nie sypiam z komiczne
@ autor "tsunami" tez znajduja amatorow. dlaczego tsunami? ano dlatego ze przed stosunkiem klepiesz ją mocno w tylek..za trzecia fala wchodzisz...