Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiorekkkk

Do dziewczyn używających szaponu DERMENA!!!

Polecane posty

Gość asiorekkkk

Czy faktycznie pomógł WAM ten szampon na wypadnie włosów?Jeśli tak to po jakim czasie?

Gość ulenkaaaaaaaaaaa
zuzylam tylko 1 butelke, pomogl ;)

Gość asiorekkkk
ale kiedy zauważyłaś efekty? i jak często myłaś włosy?

Gość ghjkl
Mnie akurat nie pomógł,a włosy po nim miałam jak siano.Pozniej używałam vichy czerwony,za bardzo nie pomógł,ale wlosy po nim fajne,jakby grubsze.

Gość ulenkaaaaaaaaaaa
to jest szampon leczniczy, a nie nawilzajacy, wiec odzywka jest konieczna!!! mylam co 1-2 dni, zauwazylam po....hmmm...4-5 myciach, ze wlosow wypada znacznie mniej :)

Gość asiorekkkk
miałam vichy i faktycznie same włosy są jakby grubsze, niestety vichy ma w składzie cos co podrażnia mi skórę głowy i piecze mnie :( poza tym problemu (czyli wypadania) nie zlikwidował :( dlatego kupiłam dermene, na razie mam 2 mycia za sobą...

Gość asiorekkkk
ulenkaaaaaaaaaaa- mam nadzieje ze i mi pomoże :) powiedz mi prosze jeszcze tylko czy po skonczeniu butelki zaczełas uzywac innych szamponow i problem wypadania nie wrócił juz?

Gość mi pomogla juz
1 buleteczka tego szamponu i zauwazylam odrosty wlosow ok 1 cm juz po miesiacu. po prostu rosly nowe na czubku glowy

Gość ana_katia
nie pomógł mi.. poza tym nie myślcie że po szamponach włosy przestają wypadac, bo to mit... jesli komuś przestały to dlatego że miały przestać a nie po nim...

Gość ulenkaaaaaaaaa
asiroku ;) vichy tez uzywalam i zadna rewelacja...drozszy niz dermena, po skonczeniu dermeny wrocilam do normalnego szamponu ( lubie gliss kura i pantene )problem nie wrocil :) mam nadzieje, ze Tobie ten szampon tez pomoze, bo wiem jaki to rpoblem pozdrawiam :)