Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja79

Czym płukać gardło w czasie anginy???

Polecane posty

Witam!!! Dziś zauważyłam dwieropne krostki na gardle nie boli mnie bardzo ale boję się zeby choroba nie postępowała.Od poniedziałku Zażywam leki przepisane od ginekologa ale gardło zaczerwieniło sie dopiero wczoraj a dziś wyszły te nieszczesne kroski. Czy mogę czymś płukać gardło? Zażywam strepsils ale nic nie pomaga.Płucze wodą utlenioną ale narazie żadnych efektów. Dziękuję pozdrawiam :)

możesz spróbować jeszcze wodą z solą, oraz ew. szałwią, ale to raczej przeciwbólowo. Wygoogluj sobie domowe sposoby na anginę i działaj. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!

Gość woda z solą i wodą utlenioną

Gość niezaradna
pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie. A co ma wspólnego lek od ginekologa z anginą??? Spróbuj ssać chlorochinaldin co godzinę, może da radę bez antybiotyku. Mnie kiedys pomogło

Gość jak to czym
GORZAŁĄ SIĘ PŁUCZE I WTEDY NIE BOLI

Bo byłam u ginekologa po leki na przeziębienie bo miałam temperature i wszystko mnie bolało prócz gardła. Mam antybiotyk. Ale teraz doszedł ból gardłą. A dlatego od ginekologa bo tylko jemu ufam :)

Aha dwie krostki ropne bo tak mam zawalone całe gardło krostkami ale naszczęscie nie ropnymi

Gość niezaradna
nieżle, jak zacznie cię jeszcze boleć ucho, to pójdź do ortopedy :)