Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

jak ją zdobyc?

Polecane posty

Gość prosze o rade

była najlsiczniejsza z jaką byłem ..całowalismy sie kilka razy jak sie spotkalismy ,ale na drugi dzien mi powiedziala ,ze pocalunki nic nie znaczą ,ale gadamy ze soba cały czas po przez sms albo na gg jak mam ją zdobyc skoro juz tak blisko bylo jak ją soboa zainteresowac?

Gość doradca*
zaczaj się jak będzie za rogiem, spuść spodnie i nagle wyskocz:) efekt murowany:)

Gość prosze o rade
nie o to mi chodzi ,che ją soba zainteresowac ,zeby chciala sie spotkac

Gość spytaj sie
dymasz sie czy trzeba z tobą chodzić:)?

Oj przyjecielu jak ci się nie udało tymi pocałunkami jej do tej pory przekonać to chyba masz nikłe szanse na coś więcej..Zastanów sie...rozmowy na gg;)? Mnie się wydaje, ze chyba nie ma sensu sie w to angazować.

Gość zacznij od nauki
poprawnej pisowni

Gość prosze o rade
jest szansa wiem i to duża tylko musze odpowiednio podejsc do tego ..tylko pytanie jak moze troche ja ignorowac ?

Gość prosze o rade
na spotkaniu patrzelismy sobie gleboko w oczy ..wiem ,że musiala cos czuc tzn ze podobam sie jej ,bo przeciez kilkanascie dziewczyn mialem i wiem jak to poznac ,potem sie calowalismy .MUSI BYC JAKIS SPOSOB

Gość zrób jej minetkę

13:15 prosze o rade jak dla mnie jesteś spalony...ale jak chcesz walczyć to walcz.Czasem warto trzezwo podejśc do całej sprawy.Skoro dla niej pocałunki nic nie znaczą to chyba masz odpowiedż, że Ty też niewiele..

Gość prosze o rade
jak dla niej nic nie znacza to chyba jest pusta lala bo jak inaczej to wytlumaczyc?

Gość a potem sie dziwią
dziewczyny ,ze faceci uwazają wiekszosc ich za pustaki

13:20 prosze o rade jak dla niej nic nie znacza to chyba jest pusta lala bo jak inaczej to wytlumaczyc? Może być i pusta lala, albo niezdecydowaną kobieta;) A wierz mi albo nie ale od takich daleko!!!!!!!!!!;)Będziesz walczył i zabiegał mięsiacami a nagle pojawi się ktoś drugi i pójdziesz w odstawkę;0 Kobiety lubią heroizm lubia rycerskość, ale to nie jest dla kobiet miara tego czy związa sie z facetem czy nie..Ona po prostu lubic być adorowana i ty jej to dajesz,,Każda zakochana kobieta tryska energią na widok swojego wybranka i z pewnościa marzy o pocałunkach a nie wymysla bajki w stylu "Dla mnie pocałunki nic nie znaczą" ;p szkoda czasu chłopie

Gość prosze o rade
nie pozostaje mi nic innego jak wyzwac ją opd dziwki i pustej lalki

Gość prosze o rade
Mysle oderdobe ,że masz racje tylko tyle ,ze jestem bvardzo wrażliey i uczuciowy wolałbym sie z nia wcale nie calowac to bym sioe lepiej czuł ,a tak czuje sie jak dziwka

Gość Cichutka...
No pewnie, a może po prostu to z autorem jest cos nie tak? Jasne, ponieważ laska nie chce sie poderwac to od razu jest pusta!

Gość nie sypiam z komiczne
zrób renament w portfelu jak masz kase to atakuj a jak jestes cienki bolek i umawiajac sie z kobieta szukasz najtanszej zapiekanski to daj sobie spokoj, umow sie a jakas "tsunami"