surferka 0 Napisano Październik 10, 2008 byłam u ginekologa jakieś 2 miesiące temu. Od niedawna zauważyłam ze kiedy wkładam sobie palec do pochwy to czuje wybrzuszenie na ściance od strony brzucha. mam 2 opcje 1. może czuje ściankę odbytnicy, 2. może to punkt g, podobno jest 5cm w pochwie a tam to czuje... nie wiem czy miałam to kiedy byłam u ginekologa. możliwe ze tak, ale martwię się... PROSZĘ O ODPOWIEDZ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia1965 Napisano Październik 10, 2008 następna nie wie co ma robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie potrafisz do lekarza Napisano Październik 10, 2008 no napewno wyczułaś sobie punkt g:D tak skretyniałego pomysłu jeszcze nigdy w zyciu nie słyszałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co Napisano Październik 10, 2008 wkładasz sobie tam palec??? Co za pomysl zeby bawic sie w ginekologa i wyszukiwac sobie jakies zgrubienia w pochwie? Jak chcesz o idz do gin jeszcze raz jesli ma cie to uspokoic. a wczesniej tez sobie wkładałas palec i wybrzuszenia nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach