Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka_1979

Abonament za usługi medyczne

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie! Mam takie pytanie. Nie wiem czy w tytule dobrze to ujęłam. Słyszałam o wykupieniu pakietu na usługi medyczne tzn. różnego rodzaju badania, wizyty u specjalistów itd. Chciałabym coś takiego wykupić dla siebie i swoich dzieci jednak nie mam na ten temat zbyt wiele informacji i nie wiem gdzie się udać. Czy ktoś o czymś takim słyszał???

Gość żurnetka
Owszem istnieje coś takiego. Ja i moja rodzina mamy wykupione takie ubezpieczenie zdrowotne. To taki pakiet nielimitowanych usług medycznych. Jestem z tego bardzo zadowolona, bez problemu mogę dostać się do lekarza. Ubezpieczenie to wykupiłam za pośrednictwem doradcy PZU p Justyny Gałka. Pani ta zapoznała mnie z całą strukturą ubezpieczenia i zajęła się wszelkimi formalnościami. Już po pięciu dniach od zawarcia polisy mogłam korzystać z usług medycznych. Oto numer tel do p Justyny: 516332106. PS. A i jeszcze jedno, ta pani pracuje w obrębie Warszawy i okolic

Gość żurnetka
Bo to takie kompleksowe ubezpieczenie na zdrowie i życie. Moim zdaniem nie jest drogie. Na prywatne wizyty u lekarza wydawałam jednorazowo ponad 100zł, a teraz za cały miesiąc korzystania do woli płacę 69zł

Gość żurnetka
hehe to nie ryzykuj. Jak jesteś z wawy to zadzwoń i wszystkiego się dowiesz. Pozdrawaim