Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak To Zrobić Jak

Pomózcie Mi Proszę. Jak Odejść.Jak Się Nie Załamać?

Polecane posty

Gość Blackened1985
Po prostu zbierz w sobie odwagę. I zrób to. Opowiem Ci coś. Byłem z dziewczyną prawie trzy lata. Zdradziła mnie, chciała odejść. Tamten Ją podburzał przeciw mnie. Przeżyłem dużo cierpień, rzuciłem szkołę, pracę, ale zdecydowała się do mnie wrócić, przeprosiła, wybaczyłem, miał o być dobrze. Przez rok zbierałem się, w końcu poszedłem do pracy i do szkoły z Nią. Były plany na przyszłość. Parę dni temu usłyszałem, że mnie już nie kocha, żebym zostawił Ją w spokoju. I teraz nie wiem, czy chodzi o innego, czy o co. Nie daj zrobić sobie tego co dałem sobie zrobić ja. Nie daj się zniszczyć po raz drugi. Teraz wraca to wszystko o czym chciałem zapomnieć i zapomniałem przez ten rok. Wiem, że gdybym wtedy odpuścił, dziś byłoby już dobrze. A tak, boli jeszcze bardziej. Chorą kończynę się amputuje. Chory związek kończy. P.S. Zrób to czym prędzej, nie daj mu satysfakcji, że to on Cię rzucił.

Gość Jolcia*
Bedzie ci bardzo ciezko wiem to po sobie jestem z chłopakiem 2 lata jest mi z nim zle, lecz nie potrafie powiedziec mu zeby odszedł mówiłam mu ze jest mi zle lecz on twierdzi ze jezeli chce to odejde lecz ja nie potrafie mysle o tm kazdego dnia jak sie roztac gd sie widzimy ciagle sie kłucimy i ja płacze, moj płacz juz na niego nie działa nie potrafie odejsc, choc tego chce, prosdiłam go zeby zerwał ze mna lecz on nie chce twierdzi ze mozna to wszystko naprawic lecz ja wiem ze nie.... Dlaczego to kobiety musza zawsze cierpiec...

przeczytaj sobie ksiazke "He's just not that into you" daj maila to Ci wysle, niestety jest po ang ale wiele wyjasnia buziaki i powodzenia