Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyznać się

Studenci, chodzicie na wykłady?

Polecane posty

Gość a kiedy bym siedziała na kafe

Gość just81
ja chodziłam tylko na pierwszy zobaczyć co jest grane (czasami puszczali listy) i na ostatni przed sesją.Notatki kserowałam.Studia skończone na 5.

Gość na zaocznych
planowo prawie kazdy weekend zajecia od 8 do 19 praktycznie tylko chodze na ćwiczenia :P

Gość dfdssfsds
Jak sie przydaja do egzaminu to chodze a jak na wykladach pierdola glupoty to nie

Gość magiczna misktura
zwykle chodzilam, teraz juz koncze, wiec tym bardziej chodze :P zresztą ze znajomymi mozna pogadac na nudnych wykladach :D

a wyobraźcie sobie, że u mnie na uczelni wykłady sa obowiązkowe i na dziennych i na zaocznych, bo jak nie to trzeba u psorka zdać ten wykład na zajęciach, dosłownie wyklepać, inaczej nie masz po co podchodzic do egzaminu... i nie ma zmiłuj się jak ktos chodzi do pracy :D a potem i tak musi jeszcze raz to samo zdawać na examie

Na poczatku roku chodzilam na wszystkie by zobaczyc kto prowadzi, jakie ma zasady eccc. Potem w zaleznosci jakie okazywaly sie byc te wyklady kontynuowalam lub sobie odpuszczalam. niektore rzeczywiscie okazywaly sie byc ciekawe i bylo warto, za to inne byly beznadziejnie nudne, nic nie wnoszace, strata czasu. wtedy sobie odpuszczalam.

Gość a gdzie studiujesz crazy mary

Gość a gdzie studiujesz crazy mary