Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLEDNEKOLO

Fajne biustonosze-niestety nie ma mojego rozmiaru!!!!!

Polecane posty

Gość BLEDNEKOLO

ostatnio mam problem nie moge dobrac sobie stanika.kurde wszystkie ladne ktore sa to nie ma mojego rozmiaru.a ja nie mam jakiegos z kosmosu poprostu zwykly rozmiar 80 C czasem wiekszy zalezy od numeracji.kurwa ja rozmumiem ze sa kobiety ktore maja 70 A ale sa tez kobiety ktore maja wieksze.na rynku czy na bazarze powiedziala mi ostanio babka ze taki rozmiar zadko robia.a tak mi sie podobaly tamte staniki.na allegro teraz ogladam i nic tez na 30 ladnych stanikow moj rozmiar to moze 3 modele.no zesz cholera

Gość BLEDNEKOLO
ja nie mowie ze maja male piersi tylko ze poprostu tych mniejszych jest wiecej.a dla mnie to nie ma roznicy jakie piersi maja kobiety bo przeciez tego sie nie zmieni ja mam takie inna ma inne to matka natura decyduje:) tylko poprostu wybor powinien byc jednakowy

Gość ja mam 70 B
i nie narzekam zawsze znajde cos dla siebie.muisz lepiej szukac tych stanikow to moze cos znajdzierz

Gość BLEDNEKOLO
ja mam 70 B-no to masz szczescie a ja niedlugo sie kompleksow jakis nabawie bo juz nie moge.tak samo jest z bluzami i bluzkami .nosze M ale w biuscie sie nie dopinam wiec biore L niestety elka jest na mnie za duzo.ohujec idzie normalnie

Gość no to sie rozejrzyj
na stronach sklepow wysylkowych albo zagranicznych napewno cos znajdziesz