Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko_tu_

po co mu spotkanie po rozstaniu?chce zmniejszyć wyrzuty sumienia??

Polecane posty

Gość Tylko_tu_

zaproponował spacer i pogawędkę? po co mu po rozstaniu? chce zmniejszyć wyrzuty sumienia? może chce sprawdzić czy jeszcze coś do niego czuje? a może chce spróbować, wrócić? ? nie rozumiem jego zachowania!!!??!!! nie wystarczy mu to, że widział mnie na uczelni??

Gość tomek36
A kim był dla Ciebie? Twoim kolegą czy przełożonym?

Gość Tylko_tu_
mój były facet

Gość tomek36
Może ma ochotę na małe co nieco?

nei wiem po co moj byly tez stosuje takie chwyty, chociaz rozstalismy sie ponad 3 lata temu... caly czas pisze, pyta co u mnie, namawia na spotkania... bez sensu. nie rozumiem tego, i nie chce rozumiec. nie potrzebuje z nim kontaktu on najwyrazniej potrzebuje, po co ?? nie interesuje mnie to

Gość natali86
facetów chyba się nigdy nie zrozumie, mój były po rozstaniu ze mną (sam zerwał) też wypisywał, wydzwaniał, że musimy się spotkac porozmawiać, że mnie o to prosi, ale jakoś nie doszło do tego spotkania, szkoda bo byłam ciekawa co miał mi zamiar powiedzieć.

Gość Tylko_tu_
u "nas" jest inaczej, bo razem studiujemy, niestety kontaktu nie da się uniknąć... ale jakoś narazie nie jestem gotowa na spotkanie sam na sam... chwilami odnoszę wrażenie, że bardziej się o mnie martwi i przejmuje tym co się ze mną dzieje, niż jak byliśmy razem... i jak tu zrozumieć faceta?

Gość gość
PRvmZTh5HLnqWCdDN3GZlpt7