Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMBROZJA25

Czy wstydzicie się partnera? ANKIETA

Polecane posty

Gość AMBROZJA25

Zadam kilka pytań.Odpowiadać proszę: TAK lub NIE 1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 :P)

Gość duell
1.tak 2.tak 3.tak 4.tak 5.tak 6.tak 7.tak 8.tak 9.25 lat... małżeństwo.. 10.tak

Gość srthnjbfd
Zadam kilka pytań.Odpowiadać proszę: TAK lub NIE 1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze?TAK 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze?NIE 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze?NIE!!!!!!!!!! 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze?TAK:D 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze?TAK 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze?TAK:o 7.Czy bekacie przy swoim partnerze?TAK 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze?NIE 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek)WOLNY ZWIAZEK 4 LATA 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 )NIE

Gość AMBROZJA25
A TAK Z CIEKAWOŚCI

1.TAK 2.TAK 3.TAK 4.TAK 5.TAK 6.TAK 7.TAK 8.TAK 9.25/29 - MAŁŻEŃSTWO 10.TAK dziwna jestem?

Gość duell
meaaa---> o widzę że nie jestem sama :P

1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? NIE 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? NIE 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? NIE 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? TAK 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? NIE 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? NIE 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? TAK 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? NIE 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) 27 lat ja 28 on jestesmy w wolnym zwiazku 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) CZASEM PIERDZI :P

Gość
1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? TAK 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? NIE 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? NIE 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? TAK 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? TAK 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? NIE 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? NIE 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? TAK 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) 26/27 MAŁŻEŃSTWO 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) OBCINA PAZNOKCIE :D

Gość smierdzaca ankieta
1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? NIE 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? NIE 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? NIE 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? NIE 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? NIE 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? NIE 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? NIE 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? NIE 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) 30/31 wolny zwiazek 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) NIE

1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? TAK 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? TAK 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? NIE 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? TAK :p 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? NIE 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? TAK 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? TAK 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? NIE 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) WOLNY ZWIAZEK 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) TAK

1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? TAK 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? NIE 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? NIE 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? NIE 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? TAK 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? ZDARZA SIĘ 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? NIE 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? NIE 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) 23 MAŁŻEŃSTWO 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) WIEKSZOŚĆ NIE!!

1 sikałam 2 nie kupkałam 3 kilka razy 4 tak 5 nie 6 nie 7 nie 8 tak ja 18/on 36 wolny 10 no z grubsza tak:)

Gość Kulka lodów
1. TAK 2. NIE 3.NIE 4. TAK 5. NIE 6. NIE 7. NIE 8. TAK 9. JA 23, MAŻ 26 . MIESZKAMY RAZEM, JESTEŚMY MAŁŻEŃSTWEM 10. NIE

1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? TAK 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? NIE 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? NIE, ALE NIE KREOWALABYM SIE W RAZIE POTRZEBY 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? NIE, BO NIE BYLO SYTUACJI 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? NIE 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? TAK 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? NO RACZEJ 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? A TO MA BYC NIBY WSTYDLIWE? 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) 27 WOLNY 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) TAK

Odpowiem za siebie i za żonę: JA / ŻONA 1. TAK /TAK 2. TAK / NIE 3. nie dotyczy / NIE 4. TAK / TAK 5. nie dotyczy / nie dotyczy 6. TAK / TAK 7. staram się nie / TAK 8. NIE (bo zawsze mi marudzi że robię to w niewalaściwym miejscu. Nigdy też nie myję przy niej zebów bo podobno robię to nie tak jak trzeba ;) ) / TAK 9. MAŁŻEŃSTWO, staż ponad 20 lat 10. jak wyżej :)

Gość szilaa
wszystie tak prócz 2 i 3 :)

Gość mAG dA LEN KA
1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? TAK 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze?NIE 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze?TAK 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze?TAK 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze?TAK 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze?TAK 7.Czy bekacie przy swoim partnerze?TAK 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze?TAK 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) JA 21/ON 22--NARZECZEŃSTWO 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 )TAKKKK:)

Gość cxvc
Czemu tyle z was wymiotuje przy partnerze? Chlejecie do nieprzytomnosci? zalosne

10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? i to jest kurwa kobiecy szowinizm i dyskryinacja mężczyzn że jak facet to co nie może se nosić podpaski i jek czasem zmieniać? albo tampona np w nosie neie moze se nosic? wy babskie szowinistyczne swinie

Gość na wszystkie pytania NIE
:) I nie mam takiej potrzeby. Związek to też odrobina intymności i pielęgnowania seksualności. Raczej nie jest do tego potrzebne wspólne sranie i obcinanie paznokci ;)

Aha, związek 3-letni, od 8 miesięcy małżeństwo. Duża bliskość emocjonalna i seksualna.

Ja 29, on 31 lat :P

Gość meriiigooold
1.Czy sikacie lub sikałyście przy swoim partnerze? NIE bo nie było takiej sytuacji, ale nie robiłabym z tego problemu 2.Czy robiłyście kiedyś kupe przy partnerze? NIE i nie mam zamiaru 3.Czy zmieniacie podpaski/tampony przy partnerze? NIE alle nie wykluczam tego że może kiedyś się to zdarzy :P 4.Czy kiedykolwiek wymiotowałyście przy partnerze? NIE bo nie było okazji 5.Czy golicie nogi i bikini przy partnerze? TAK 6.Czy pierdzicie przy swoim partnerze? NIE 7.Czy bekacie przy swoim partnerze? staram się nie :P 8.Czy obcinacie paznokcie u stóp przy partnerze? TAK 9.Ile macie lat i w jakim związku żyjecie? (małżeństwo/wolny związek) 24/24 narzeczeni 10.Czy wasz partner robi to wszystko przy was? (oprócz pkt.3 ) NIE oprócż pkt 1