Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

ja w tym tygodniu odpadam, bo wracam do domu ;-) ale za to podobno mam poszaleć ze znajomymi na imprezie w sobotę ;-) no ja mam stresora, bo w poniedziałek za tydzień mam poważną rozmowę z promotorem o mojej pracy inżynierskiej, której temat powoli traci sens.. więc to będzie coś co będzie spędzało sen z moich powiek przez najbliższy tydzień... muszę ostro się wziąć do roboty, ale już mam pierwsze 4 zdania za sobą... poza tym EX nie daje mi spokoju i chce się spotkać, a ja biedna nie wiem co robić ;(

Gość stokrotka_śniegu
:D o losie :D ale mnie rozśmieszyłaś RozkojaŻona 👄 Za odwyk w takim składzie to ja dziękuje :) już to widze ;) Tylko tu ... kochasz go ?

no taki odwyk mógłby być ciekawy ;-) w kupie raźniej ;-) sama nie wiem co do niego czuję... ale na 99,9% tak jest... że go kocham, ale zawiódł mnie kilka razy, zranił swoim zachowaniem, w tym wszystkim jest też i moja wina... byliśmy razem 2 lata... a teraz sens mojego pobytu w wawie powoli znika... no studia jeszcze zostały... ale każdy weekend na który zostaje w wawie to masakra, bo wszystko go przypomina... wrrrr dlaczego nie można amputować serducha??

a mam takiego stresora, bo on się za chwile zjawi, nie wiem po co i to mnie martwi... panicznie się boje sama nie wiem czego, chyba tego, że rozum będzie musiał wziąć górą na sercem... wrrrrr

Gość stokrotka_śniegu
To w takim razie trzeba to zapić ;) heheh :) {żart} 99,9% to mocny trunek ... Cóż ja moge Tobie powiedzieć... Zawsze wina lezy gdzieś pomiędzy, nie ma tak, że tylko jedna osoba jest winna... Jeśli nie ufasz to jest ogromny problem, bo na tym w sumie powinien opierac się każdy związek... Ja tam dobrym doradcą do spraw sercowych nigdy nie bede i nie byłam :( Jedno co moge powiedzieć, że czas leczy rany - to na swoim przykładzie, ale zanim przestanie boleć.. hm... jest ciężko :( Teraz też jest ciężko :( ale powiem tak - "jak go kochasz, jak on koccha Ciebie i widzisz z nim przyszłość to nie zastanawiaj się". Kurcze - różne są głosy - dwa razy do tej samej rzeki itp. Trzyma kciuki za Ciebie 👄 Ajajaja, my kobiety, te wrażliwe istoty :( Czym byłoby życie bez serca ❤️

stokrotka_śniegu - Z tego co pamiętam to obiecałaś się zaczernic :) W sobote jade do koleżanki, nie widzialysmy sie 10 lat, wiec odwyk zaczne w innym, bliżej nieznanym mi terminie :D:D Tylko_tu_ - Tylko głupcy sie nie boją. Będzie dobrze, zobaczysz.

Gość stokrotka_śniegu
RozkojaŻona - może jak obiecałam to pijana byłam :D heheheh :D O matko - to w sobotę Ciebie tutaj nie zastanę??? bede piła z tęsknoty ;) Ale zazdroszczę Tobie, fajne są takie spotkania po latach - zrób się na lalę i dawaj !!! :) Tylko_tu - pewnie... :)

i już po... w sumie strach to takie nieodzowne uczucie w życiu... tylko ja już wlazłam 2 raz do tej samej rzeki... to było w zeszłym roku... długa historia, ale pogodziliśmy się z jego inicjatywy... ja założyłam sobie, że nie można nikogo zmusić do miłości... gadaliśmy tak ogólnie, nic o nas, tylko tyle, że chciałby ze mną iść na spacer... w sumie nie wiem czy tego chce czy nie, ale nie mogę się tak od niego odciąć, bo razem studiujemy... więc się pewnie zgodzę... założyłam sobie, że do niego nie wrócę... mam nadzieję, że wytrwam... zawiódł moje zaufanie kiedyś i ta zadra została... przy rozstaniu on stwierdził, że "zasługuje na kogoś lepszego"... eh życie jest zbyt skomplikowane jak dla mnie... a teraz przed wyjściem się do mnie przytulił.... i to jego spojrzenie... te niebieskie oczy...

Gość stokrotka_śniegu
Wchodze na kafe, a tu co RozkojaŻona poszukiwana???? cholera :) Cos mi umkneło czy już znowu jest weekedn? ;) Tylko-tu - miłosc polega na kompromisach... Może i on czegoś sie nauczył... W każdym razie trzymam kciuki!!! :)

Dzieki stokrotko za info, bo jakos mi umkneło, ze jestem poszukiwana :) W sobote mnie nie bedzie, ale jak tylko wróce w niedziele, to zdam Wam relacje ze szczegolami :D:D

Gość stokrotka_śniegu
... wiem, że nie jest latwo... 🌻

nie mogę się na niczym skupić... czytam materiały na zajęcia i po minucie myślami jestem zupełnie w innym miejscu... a najlepsze było i tak to, że jak tylko wszedł w radiu zaczęła lecieć piosenka "niekochanie" masakra

Gość stokrotka_śniegu
Daj sobie czas .... :) Tak troszkę Tobie zazdroszczę ;)

czego mi zazdrościsz?? serce poszłoby z nim/za nim na koniec świata rozum mówi, żebym dała sobie z nim spokój, przyjaciele też tak mówią... a ja stoję pośrodku wielkiej puszczy i nie wiem w którą stronę iść...

Gość stokrotka_śniegu
No tego wlasnie.... Ja to już nawet zapomnialam jak to sie z miloscia obchodzi:( Hihi :) JAk pijacki Topik to co my tutaj o milości - aaa Zubr - tuż za rogiem ;)

oj wcale nie pijacki ;-) to tylko taka terapia :P oj najwyżej pójdziemy na grupowy odwyk ;-) bo z miłością to jak z wiatrem... nie widzimy jej a czujemy...

oj wiem ilu chętnych by było ;-) ale imprezę w takim gronie trzeba kiedyś powtórzyć ;-) tylko coś skład sie posypał :/

Gość stokrotka_śniegu
:) kto się posypal to sie posypal :) Ja tam w tyg to raczej nie imprezuje, ale piatek, sobota ... nie mam nic przeciwko :) I już teraz nawet sama nie bede pila tylko z Wami :) Aaaa, Rozkojażona - do twarzy Tobie w czarnym :)

no mnie to od piątku nie będzie :/ muszę Was opuścić... ale w sobotę wypiję Wasze zdrowie :-) ale na następną imprezę postaram się przybyć :D Stokrotko zrób się na czarno to będzie pewne, że nam Ciebie nikt nie zabierze :)

Gość stokrotka_śniegu
OKi :) się zrobie na czarnule :) Ja w piątek też mam ipreze na wychodnym i nie wiem czy jak wrócę to dam radę jeszcze pomajaczyć ;) Ale w sobote raczej jestem :) Tylko Was nie bedzie :( Może Pomaranczka, może Niunia, Wredziocha :) Na pewno ktoś sie bedzie błąkal :)

Gość Pomarańczka81
ja mam zamiar błąkać się jak najbardziej :D RozkojaŻona - jakoś mnie wyrzuca z serwera non stop...