Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

stokrotka - pomysł niezły... a jakiś grafik ustaliłaś czy czekasz na ewentualne wnioski? :D:D:D:D:D:D miłego wieczorku, ja dzisiaj robię tour de bar, jak to ślicznie nazwała jedna koleżanka, z którą będę to robić, a mianowicie piwnica - bardzo się cieszę, że poznam :D:D:D o ile nic niespodziewanego nie wyskoczy... bo złamany nos już dzisiaj przerobiłam, na szczęście nie mój :D:D:D ciekawe, czy jutro będziemy w stanie się do siebie odzywać...:D:D:D piwnica - wiem, że Cię nie ma teraz, ale i tak 👄 na dobry początek :D a resztę opijemy :D

hej dziewczyny 👄 widzę, że się trochę działo ;-) zrobiłam ten test o zwłokach, wycenili je na ponad 24 tysiące :D a poza tym super, bo byłam w piątek na zakupach... nowa bluzka, buty i bielizna ;-) tylko na poprawę humoru, bo żadnej rozbieranej randki w przeciągu najbliższych 100lat nie widać ;-) miłego wieczorku :D

Dobry wieczór:) Tylko tu - najwięcej punktów pewnie miałaś za wiek zwłok ;) niestety... tego już u siebie nie poprawię... Piwnica - dzięki za super rajd po okolicznych lokalikach - dzięki Tobie szybciej wrócę do normalności, bo już wiem, gdzie, co i jak ;) i to by było na tyle, bo ponieważ gdyż... kalambaka idzie odnawiać się biologicznie... ...bo ponieważ gdyż kalambaka jutro ma randkę:D:D:D:D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja może też będę jutro miała randkę :D o ile ciasteczku przejdzie złość na mnie... kalambka to się szykuj ;-) tylko nie zaśnij w wannie :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jeszcze jestem pijana - ale nie alkoholowo :D:D:D buziaki dla wszystkich 👄 a życie takie jest piękne, wiecie?

hej dziewczyny :-) Kalambka, ja się cieszę razem z Tobą :D a byłam wczoraj na spotkaniu... zobaczymy co z tego wyniknie ;-)

Hejka :) Wiecie co? Są trzy możliwości: chyba jestem zakochana :D:D:D:D:D:D:D:D:D albo coś mi na mózg padło :D:D:D:D:D:D:D:D:D albo świat zwariował :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

może i mam :) chociaż w swojej kwestii, to już nic nie wiem :/ szukam natchnienia... dziś mam prezentację na zajęciach = omówienie projektu... i się pietram... bo 2 plansze zobaczę przed zajęciami dopiero... trzeba będzie sie uśmiechać do Mirusia :D

Dzień dobry :) chciałam tylko zauważyć, że topik nam umiera... i gdzie będziemy gadać, jak umrze? :D Ludziska, co tam u Was słychać? Bo u mnie Scorpions :D:D:D:D:D:D

Tylko tu 👄 jeśli chodzi o picie, to ja mam herbatkę z cytrynką :D uzależniłam się od niej ostatnio :D piję na hektolitry :D

mnie by się przydała, bo jakiś kaszel mam :/ ale to chyba przez to łażenie nocami... a jutro znowu mamy imprezkę :) wpadam w jakiś podejrzany wir ;-) który strasznie mi się spodobał i jestem taka happy :D a zaraz zbieram się, żeby po mapę pojechać :D i potem do sklepu... i jakoś mi tak fajnie jest ostatnio i słońce często świeci i świat jest jakiś taki fajniejszy :D

Tylko tu - z tym światem mam to samo :D:D:D:D może naprawdę teraz już tak zostanie... :)