Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boogiegirl

musze sie zmuszac do jedzenia

Polecane posty

Gość w anemie wpadniesz
caly czas probuje diete 1000 kcal i wciąż mi nie wychodzi,wsuwam co popadnie,tez bym tak chciała,stracic apetyt i po kłopocie.Napisz mi jak zaczynałas,co jadłaś i po jakim czasie zmniejszyl sie apetyt ?

Gość boogiegirl
zjadlam jeszcze 4 szprotki:) wiecej juz mi sie nie chcialo apetyt po mniej wiecej 2 tyg stracilam nigdy nie odchudzalam sie dluzej niz 3 tyg, a teraz juz miesiac mija, to moj rekord a jadlam od poczatku jak teraz: jogurty, ciemne pieczywo, zupy, jajka, warzywa, duz wody mineralnej pije, a odstawilam calkiem slodycze, biale pieczywo, tluste rzeczy.Teraz nie dobijam do 1200, bo tyle chcialam, jem jakies 900-1000

Gość fajnie masz z apetytem
bo w koncu chodzi o to by mniej zreć,Tobie się udało

Gość fajnie masz z apetytem
aaa ,ile masz latek,moze jestes bardzo młoda,dlatego tak chudniesz ?

Gość boogiegirl
mam prawie 25:) zwazylam sie dzisiaj, schudlam przez miesiac 5 kg, wcale nie tak duzo

Gość nieeee ...
to faktycznie mało schudlas,dziwne:o Co dzis jadłas na sniadanko ?:)

Gość boogiegirl
jogurt kokosowy

Gość moze dlatego tak slabo
chudniesz bo jadasz zamało i metabolizm spada? ja przy 1200 kcal chudnę 7 kg miesiecznnie ,bez sportu

Gość boogiegirl
mi takie tempo wystarcza mam czas do konca roku zeby dojsc do tej wagi jaka chce

Gość no ale zauważ
że moze byc gorzej bo w koncu waga sie zatrzyma i dUuPA BLADA

Gość boogiegirl
nie zatrzyma sie zapisuje sie do fitness clubu wiec bedzie dieta i sport :)

Gość witaj boogiegirl
jak samopoczucie ? co dzis jadłaś ?:)

Gość boogiegirl
wczoraj jadlam: -jogurt -troche salatki warzywnej -kanapke z wedlina i plastrem pomidora -jablko -ryz z kurczakiem i warzywamii-mala porcja a dzisiaj jak narazie nic, lece nia sniadanko wlasnie 🖐️

Gość siemka siemka...
Witaj,co słychac,sniadanko zaliczone,jakie ? Wczoraj mało nie zjadłas,akurat jak na dietę

Gość skila
chudniesz w normalnym i zdrowym tempie- nie martw się niczym. Słodyczy nie wykluczyłaś- bo sama piszesz, że pijesz słodką herbatę i jadłaś ostatnio tweeksa;) Żeby mieć dobrą przemianę materii i się wypróżniać regularnie polecam Ci jeść do godz. 12. marchewkę, jabłko ze skórką, ciemne pełnoziarniste pieczywo, jogurt naturalny. Ogólnie warzywa i owoce- pobudzają perystaltykę jelit, oraz metabolizm. Te produkty zawierają sporo błonnika, oczyszczają przewód pokarmowy. Białko przyspiesza przemianę materii więc jogurty naturalne są nie tylko lekkie i pożywne ale też dobre na odchudzanie. Co do apetytu to się ciesz, na razie nie ma sie czym martwić. Pamiętaj oo ruchu i witaminach.

Gość boogiegirl
twixa zjadlam tylko raz bo bylam poza domem dlugo i kupilam cokolwiek a tak poza tymi 2 lezeczkami cukru dzienie to czasami zjem tylko sezamki dzisiaj zjadlam wlasnie kisiel i 4 sezamki, razem 260 kcal

Gość boogiegirl
zjadlam jeszcze jogurt-106 kcal nie mam apetytu narazie na wiecej, a jem tylko do 19 jeszcze musze z 500 kcal zjesc bo wyszlo mi narazie tylko 450

Gość boogiegirl
zjadlam jeszcze 2 jajka, tarta marchew z odrobina salaty, danio z warzywami wyszlo mi na dzien niecale 900, wiecej juz nie zjem, nawet nie mam ochoty

Gość no to spokojnie
zjadlas ok,wpisuj kazdego dnia swoje menu,zastanawia mnie tylko czemu tak malo schudlas..

nie wiem na innej wadze wyszlo mi ze schudlam 7 kg, nie wiem ktora dobrze wazy:) odezwe sie wieczorem i napisze co zjadlam

Gość ok .....jesli
7 kg to niezły wynik,gratuluję:) Czytam topik na bieżąco,wpisuj co jadasz i swoje spostrzezenia,pzdr

Gość siemka jestes
? jak dzisiaj ?

dzisiaj jogurt 160 kcal mleczna kanapka 120 kcal sałatka warzywna z majonezem 250 kcal herbata z lyzeczka cukru 30 kcal razem: 560 kcal

Gość cos zamierzasz zjesc
jeszcze ?

Gość dajcie cos jeszcze
to spoko,ładne menu:)

jeszcze kanapka z serkiem almette i znowu troche salatki wyszlo mi tysiak mniej wiecej, moze mniej troche, na dzisiaj koniec