Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasa kukurydziana

imię

Polecane posty

Gość kasa kukurydziana

Co myślicie o imieniu Przemysław? Mi wydaje się ono obciachowe. Mój mąż chce tak dać na imię naszemu synowi który niebawem się narodzi. Czy to imię jest obciachowe waszym zdaniem? Co o nim sądzicie. Bo ja mam 1000 pomysłów na imię, czyli tak jak bym nie miała ani jednego pomysłu, bo co tu wybrać z tylu pomysłów. I może ten Przemysław by był dobry co o tym sądzicie?

Gość mi sie nie podobaale to wasze
dziecko i to wam ma sie podobac,ale nie jesc takie zle jak np zemowit

Ja mam calkiem mile wspomnienia z takim jedym Przemkiem także mi się imię podoba :p

Gość kasa kukurydziana
Mężowi się podoba mnie nie, ale ja tego imienia nie bedę miała przecież, a że nie mam równie konkretnych pomysłów co mąż to może by to było dobre tylko chcę poznać opinie ludzi co o nim myślą. Czy nie jest ono właśnie takie trochę nie dzisiejsze jak ten Ziemowit? Bo ja odnoszę takie wrażenie.

Gość SADZE ZE JEST DZISIEJSZE
DUZO OSOB TAK MA NA IMIE,ALE MI SIE NIESPECJLANIE PODOBA,NIE POROWNUJ GO DO ZIEMKA,BO TO TAKIE STAROPOLSKIE IMIE HEHE

Ok dzięki za opinie. P.S Musiałam zarezerwować sobie nick bo jakieś pierdolone cwele zaczęły go używać. Czy to częste na tym forum że jak się ma nie zarezerwowany nick to znajdą się pojebane kutasy które z twojego nicku robią sobie jaja?