Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JanekW

Krew z penisa! Pomocy!

Polecane posty

Gość JanekW

Podczas wytrysku z mojego czlonka razem ze sperma wydziela sie krew. Dzieje sie tak od trzech ostatnich razy. Co robic? Czy to cos powaznego?

Gość tak to coś poważnego
jest to jeden z objawów nowotworu prostaty radzę udać się do lekarza urologa, albo jak najszybciej do lekarza pierwszego kontaktu, który zapewne wystawi skierowanie do szpitala na dokładniejsze badania

Gość JanekW
Mam dopiero 17 lat. Do lekarza nie pojde bo zacznie mnie wyzywac ze jestem gowniarzem i ze w takim mlodym wieku uprawiam seks... Moze samo przejdzie. Dziekuej za pomoc.

Gość takkkka
tak chlopcze przejdzie jak ci odpadnie :o idz do tego lekarza i nie dyskutuj

Gość JanekW
Poczekam do nastepnego razu, jesli to sie powtorzy to moze pojde.

Gość czekaj czekaj chłopczyku
W końcu nowotwór zeżre Ci człona i będziesz miał problem z głowy :classic_cool: Krew z penisa NIE jest normalna! :O Poza tym, co to za bzdury, że lekarz Cię opieprzy za seks? :O Co go to obchodzi? A poza tym, czy tylko podczas seksu facet ma wytrysk? A masturbacja normalna przecież w tym wieku? Do lekarza idź!

Gość JanekW
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy mojej partnerce moze cos byc jesli skonczylem w niej?

Gość JanekW
W poniedzialek pojde :)

Janku, to może być objaw choroby wenerycznej, którą mgłeś się zarzaić podczas stosunku i która możesz zarażać. Idź koniecznie-lekarz ma w nosie, kiedy uprawisz seks-wiem z doświadczenia :D

Gość takkkka
tak moze zajsc w ciaze jak nie bierze tabletek idz lepiej do tego lekarza

Gość krystyna lubicz
twojej partnerce może być ciąza

Może coś być. Lekarz wskaże, czy ona powinna też zrobić jakieśniezbędne badania. To nie żarty-nie chcę Cię straszyć, ale nie "olewaj" takich objawów-tym bardziej, ze jesteś młody.

Gość JanekW
Ona bierze tabletki i zawsze kochamy sie w dni nieplodne.

Gość czekaj czekaj chłopczyku
Znalezione w sieci: "Obecność krwi w spermie może być spowodowana kilkoma przyczynami, a jedną z nich jest zapalenie prostaty. U młodego mężczyzny, bez innych wyraźnych dolegliwości, to jest najczęstszą przyczyną pojawiania się krwi. Ale, czy tak jest w istocie, można to ocenić tylko w czasie bezpośredniego kontaktu z pacjentem. Choroby prostaty są najczęściej kojarzone z podeszłym wiekiem i jest to prawdą, ale w odniesieniu do przerostu tego narządu. Zapalenie, często o trudnej do uchwycenia przyczynie, jest raczej chorobą młodych mężczyzn." "Panie Andrzeju! Pojawianie się krwi w nasieniu może być objawem choroby prostaty i nie trzeba innych widocznych objawów! Sugerowałabym jak najszybszą wizytę u lekarza urologa. Stany zapalne prostaty to choroba młodych mężczyzn. Często przebiegają z niewielkimi dolegliwościami, a do leczenia są ciężkie. Proszę przeczytać w serwisie artykuł dr. Wojciecha Ejchmana o chorobach prostaty. No, ale może już Pan przeczytał? To dobrze. Leczenie może trwać długo a dolegliwości pojawiać się ponownie. Brak innych objawów o niczym nie świadczy i wystarczy TEN jeden właśnie. Natomiast zgadywanie na podstawie listu, co Panu dolega... Hm. Do urologa! Należy dbać o bieżące naprawy "hydrauliki", a i okresowy przegląd się przydaje. Przepraszam, że tu troszkę "wrzeszczę" na Pana, bo przecież zaznaczył pan na wstępie, że do lekarza się wybiera. To trafna decyzja. Wszystkiego dobrego!" Urolog się kłania. Jak widzisz, to się zdarza u młodych mężczyzn. Jeśli nie zaczniesz się leczyć i doprowadzić do strach wiedzieć czego...

Gość takkkka
no widzisz jak na 17latka jestes b.odpowiedzialny nie mam pojecia co to moze byc, nikt ci tu nie doradzi i nie pomoze tylko lekarz

Gość JanekW
Pojde w poniedzialek. Moi rodzice o niczym nie wiedza bo wiem jaka bedzie ich reakcja. Poczekam na wyniki i moze poinformuje ich co sie dzieje z ich synem :P