Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucaszka

Zakochałam się w niskim facecie i mnie to męczy.

Polecane posty

Gość zasmucaszka

Wszystkie koleżanki wybierają sporo wyższych facetów od siebie. Ja jestem dosyć wysoka i zakochałam się w facecie mojego wzrostu:( Jak to widzą inni. Zakochałbyś się w facecie trochę niższym lub twojego wzostu? Nie przeszkadzało by ci to? Gdyby on okazywał że kocha, miał dobry charaktrer i chcialby z tobą być?

WIESZ MAM TEN SAM PROBLEM. KOCHAM FACETA O 4 CM NIZSZEGO I NIE WIEM CCZY TEN ZWIAZEK MA SENS. TZN CZY MU TO NIE PRZESZKADZA MI NIE. INNI NIECH MYSLA SOBIE CO CHCA DLA MNEI TO SIE NIE LICZY JESLI KOMUS TO PRZESZKADZA ZAJEBISCIE BO TO JEGO PROBLEM NIE MOJ

"KOCHAM FACETA O 4 CM NIZSZEGO I NIE WIEM CCZY TEN ZWIAZEK MA SENS." Nie wiem czy ta wypowiedź ma sens :P Skoro zastanawiasz się nad sensem związku za główny powód obierając wzrost partnera to ja gratuluje :D

Gość lalalalalalalalalalalla
zasmuczaszka chyba jestes glupia, skoro sie zakochalas to nie rozumiem, co ci przeszkadzA? to jak zareaguja znajomi? :/

a ja wam powiem tak: "W miłości nie liczy się wiek, nie ważne co mówią inni, Ci którzy się kochają, kochać się powinni!"

Gość lkjhgfdoooo
15 lat po slubie jestem z moim nizszym o 3 cm męzem:Dw doopie mam czy sie komus podobamy!nie zamienie go NIGDY! za rok ,dwa ,za dzien moze zdarzyc sie kazdemu nieszczescie ,kalectwo a wtedy fundament zwiazku w postaci doskonalego wzrostu partnera to za malo. serducha zapytaj czy to ten nie ludzi.... powodzenia