Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazjapppppp

Spotkałam się z facetem dla seksu a on...

Polecane posty

Gość anastazjapppppp

....dziwny numer mi wywinął?O co chodzi?Poznałam go i układ miał być prosty,żadnych uczuć,planów na przyszłośc ino seks. Zaprosił mnie do domu na kolację ze śniadaniem,zaczęliśmy się rozbierać i całować,on nawet doprowadził mnie do orgazmu oralnie po czym wyjechał,że on mnie szanuje i dziś mnie jeszcze nie przeleci.Jakie kurwa szanuje,przecież umawialismy się na seks????? Aha i powiedział,że jak będe miała ochotę na następną kolację to mam dzwonić,on zawsze chętnie.... O co biega,czy ten facet jest normalny???Miał w łóżku fajną laskę i jej nie przeleciał!

Gość bllleehhh
"ino seks" ????? :(

Gość sdaadads
Fajna jestes Ile masz lat? :)

Gość anastazjapppppp
Filuterna,ty jesteś szmatka?Nie przejmuj się i nie oceniaj tak surowo:)

Gość sdaadads
A tak na serio to albo prowokacja albo jestes SZMATA :)

Gość sdaadads
powtorze dla pewnosci jestes szmata jebana zwykla szmata

Gość odpowiedz na pytanie.
ale Wy jestescie zakłamani. Pelno tu tematow o niezobowiazujacym seksie, a Wy nagle jakby z innej bajki. Autorko, ja natomiast mialam takiego kochanka, ktory przychodzil sobie, przepraszam za brutalne wyrazenie - tylko poruchac. Tez byl to tylko uklad, ale mi bylo tak strasznie przykro, ze az tak instrumentalnie mnie traktuje, ze zerwałam, mimo, ze w tych sprawach byl naprawde niezly. Ty trafilas na faceta, ktoremu seks, nawet ten niezobowiazujacy nie kojarzy sie tylko z ruchaniem, ale cala oprawa i wcale nie musi Cie traktowac bez szacunku, to po pierwsze.

Gość wiosenna r.
a sex oralny to nie sex??? może mu nie staje i tylko chodziło mu o oral???

Gość anastazjapppppp
A co jest złego w seksie dla seksu?Jestem dorosła,facet mi się podoba,oboje nikogo nie mamy więc nikogo nie krzywdzimy,zakochiwać się i brać ślubu nie zamierzam a on myśli podobnie.Mam się z kimś związać i walić ściemę,że go tak strasznie kocham i że sypiam z nim z miłości.Brzydzę się taką obłudą i zakłamaniem:)A opinie zakompleksionych erotomanów mam gdzieś;P

Gość anastazjapppppp
Ale on całowal i dotykał mnie po czym stwierdził,że mnie szanuje,amy jeszcze czas i dzis niczego ode mnie nie chce po czym mnie zaniósl do łózka,przytulił i poszliśmy spać.Może ja mu się nie podobam?Ale skoro mnie wycałował od stóp do głowy to chyba nie o to chodzi? A,i zapewniam was że mu staje!

Gość go fun
No to moze zeczywiscie chodzi o szacunek do ciebie to chyba dobrze nie?

Gość odpowiedz na pytanie.
Posluchaj, a moze on jest bardziej doswiadczony od Ciebie i wie co robi? Pomysl tez, ze w ten sposob dawkuje emocje. Moze Cie zerznac na pierwszym spotkaniu, a potem na 2 i 10, ale co, ciagle ten sam scenariusz i to samo napiecie. Wydaje mi sie, ze trafiłaś na wytrawnego kochanka, a nie jakiegos jedynie posuwacza.

daj sobie z nim spokój, on cie szanuje nawet gdy sie umówiliście na czysty sex a ty szukasz ostrego przerżnięcia- szukaj wiec dalej a jego sobie odpuść

Gość sdasaaaaaa
Powinien w ciebie dynamicznie wejsc wykonac pare ruchow szarpiac za wlosy i wykrecajac rece. Czyli potraktowac jak szmate -wtedy bylabys zadowolona. Gratuluje :)

Gość Morandii
anastazja spotkaj sie z mna na pewno nie zrobie ci takiego numeru

problem w tym że ty rozpoczynasz dyskusje na forum z małolatami ktorzy o seksie wiedza tyle co ich uswiadomi ksiadz.Facet ma hamulce przed bzykankiem spowodowane poglądami ,lub obawą że za szybko wytrysnie Przeciez każdy normalny facet musi się spuścić gdy dłuzszy czas jest podniecony bo naczej ma ból jąder.Czy ty go stymulowaś ręcznie gdy ciebie zaspakajał? Czy całą noc byliście razem a on sie nie spuścił?

Gość anastazjapppppp
Ok,wytłumaczę łopatologicznie:spotykam się z facetem po to aby doszło do seksu czyli do stosunku plciowego zakończonego obopólną satysfakcją czyli orgazmem obu stron.U mnie to rzeczywiście tak się zakończyło bo on wylizał mi cipkę,po czy po moim zajebisty orgazie on stwierdził,że mnie szanuje i dziś mnie nie przeleci.Nie to że mi to nie pasuje ale jestem w szoku bo który facet mając w łózku drobna,ładną,opaloną blondynkę nie chce jej przelecieć?Przeciez też mu się chciało?Jakiś samarytanin czy co?

Gość samna
zwlaszcza starszy partner potrafi sie powstrzymac.

Gość anastazjapppppp
Ja mam 24 lata a on 32,to juz zalicza się do starszych?

wiesz co my Polacy uwielbiamy poświęcenia się dla jakis głupich ideałow i to co myślisz że kobiety są inne też miałem takie że były napalone na ruchanko ale gdy juz miało dojść do stosunku stwierdzały że nie teraz bo za wcześnie i co o nich pomyslę ( a co miałem mysleć chyba że jest idiotka bo ma ochotę gra wstępna trwa w niekonczenie a ona nie chce się rozładować) Moja żona na pierwszym spotkaniu poszła do łozka ze mna bo miała ochote i była wyposzczona i jestesmy już 15 lat

Gość anastazjapppppp
ale na koniec wylizałam mu tyłek...;)

Gość Morandii
anastazja ty chcialas orgau dopochwowego a on ci zapodał łchtaczkowy spotkaj sie ze mna bdziesz miala dwa naraz jestem mistrzem sexu

Gość anastazjapppppp
Przykro mi ale nie spotykam się z każdym jak leci,a ten mój ma naprawdę ogromną klasę;P

Gość Morandii
nie jestem kazdy ,mam klase i jestem wyjatkowy powiedz tak sprawdz mnie a bedziesz pisac na forach o swoich cudownych przeżyciach

Gość anastazjapppppp
A jakby miała 30 to co? Lepiej zamknąć się w 4 scianach i używać wibratora?Nie biorę za to pieniędzy,gdybym brała to w całej rozciągłości zgadzam się,wtedy bym się puszczała:) Morandii ile masz lat?