Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem materialista czy nie

Co sadzic o dziewczynie ktora nie ma swoich pieniedzy bo nie pracuje a

Polecane posty

Gość i hi ha ihi ha ihi ha

Gość fhgknfgh
widac ze dziewczyna go wykorzystuje to co cholera ze nie chciał juz kupować piwa, jednak to jest jakis wydateka ona ewidentnie nim manipuluje, mysle ze sie przy tobie rozleniwiła i juz sie przyzwyczaiła że ty za wszystko płacisz, ogranicz wydawanie na nią kasy a najlepiej żeby ona tez wykazala troche inicjatywy bo inaczej nic z waszego związku jak bedzie nadal stroiła fochy jak nie bedziesz na nia wydawał to ją rzuc i tyle bo to zwykła materialistka

powiedz jej że nie masz kasy na takie wyjścia posiedź w domu przez miesiąc wydając 100zł na nią - zobaczysz czy Cie tak bardzo kocha:P

no dobra, ale kazde wyjscie do kina to jakies 50 zl, wyjscie do knajpy na obiad / kolacje to 100 zl albo i wiecej, do tego rozne inne rzeczy a wszedzie gdzie idziemy to ja place gdyz ona nie ma pieniedzy. nawet wyjazd weekendowy jest placony przeze mnie a jak nie chce gdzies wyjechac to jest mowienie ze jej kolezanki wyjezdzaja ze swoimi facetami, maja tyle zdjec z zagranicy a my siedzimy w domu i ona czuje sie nie kochana i uwaza ze za malo sie staram bo powinno sie starac caly czas a nie tylko by zdobyc kobiete

Gość fhgknfgh
skoro zyczysz sobie dalej byc pomiatanym przez tempa dziewuche to prosze bardzo ja bym ostro kopneła ja w dupę

Gość WREDNA AGRESYWNA
jestes cholernym FRAJEREM,FACET BEZ KLASY,PIERRRRDOONYM MATERIALISTA!!!! To moze pomoz jej znalezc prace ty nedzny patalachu? Nie zaslugujesz na kobiete z takim podejsciem! Ty myslisz tylko o kasie!!!! Jestes piedolonym sknerusem!!!! I jeszcze na kafe piszesz takie rzeczy!!!Facet z klasa sam sie poczuwa do placenie za babke,ale cos,tobie jak widac do takiego duuuzo brakuje!!!

Gość ty jesteś popiedrolonym
materialistą! Nie tylko materialistą ale i pojebanym materialistą!

"facet z klasa sam sie poczuwa by placic za kobiete" a to ciekawe :-p glupia idiotka wmawia mi ze mi klasy brak. ile mozna lozyc na kobiete a ona ani razu niczego nie kupi bo nie ma pracy a w rzeczywistosci nie chce jak ona to mowu byle jakiej ? ostatnio jej brat jej znalazl prace jako fakturzystka w duzej firmie za 1500 zl to powiedziala ze ona sie ceni i nie bedzie pracowala za takie grosze :-o i wciasz wymaga abym za nia placil choc wprost tego nie mowi i to ja jestem materialista ?

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
powiedz to swojej dziewczynie co tutaj wypisujesz-DLACZEGO NIE MASZ ODWAGI CYWILNEJ BY Z NIA O TYM POROZMAWIAC? Powiedz jej ze cienko u Ciebie z kasa i wtedy zobaczysz jej reakcje.Jesli bedzie chciala Cie naciągać na wyjścia to nie w porządku,ale jeśli nie zrobi z tego problemu to będziesz miał sytuację jasną że Cię nie wykorzystuje.Proste.

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
TO MOZE WCALE NIE WYMAGA BYS ZA NIA PLACIL????

Gość nie pasuje ci to czemu jej
nie zostawisz tylko tu wylewasz swoje żale? i to prawda, ze brak ci klasy ale akurat tu nie chodzi o pieniądze - wystarczy poczytać to co ty piszesz.😴

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
DOKLADNIE!!!

no wlasnie: na poczatku byłam skłonna przyznać rację autorowi ale po jego kolejnych wpisach mam duże wątpliwości.:o

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
AUTOR TO KRETYN! SKUPIONY NA SOBIE EGOCENTRYK NIEUMIEJACY TAK NAPRAWDE KOCHAC! DLACZEGO NIE POGADASZ ZE SWOJA LASKA CO? BRAKUJE CI ODWAGI CYWILNEJ????

Gość kajko i kokosz
Nie rozumiem dziewczyna chyba w ogole nie ma wstydu, czy ona jest jakas Twoja utrzymanka, ja bym sie ze wstydu spalila gdyby facet przez rok za wszystko musial placic. Lepiej sie zastanow nad tym zwiazkiem, jak sie pobierzecie, to pewnie tez w domu zostanie pilowac paznokcie, to typowy pasozyt, ktory na dodatek Toba manipuluje. Wydawanie kasy na jej zachcianki nie swiadczy o klasie tylko o marnowaniu pieniedzy.

Gość Cichutka...
WREDNA AGRESYWNA ma racje, tylko może nie użyłabym tylu epitetów :) Facet z klasa sam sie poczuwa do tego, żeby zadbać o wszystko materialnie a kobieta też ma swoje role ale inne. No pewno, są rózne sytuacje i młode związki szczególnie potrzebują żeby zarobic i odkładać, wtedy powinno się wrzucac kase do jednego wora :) A facetom którzy gadaja o tym, że ona to materialiska szczerze współczuję :) Mam przykład, wyjechałam z chłopakiem na wycieczke, ja sie uparłam bo bardzo chciałam pojechac, mimo,że on nie miał kasy bo był przed wypłatą, ja akurat wtedy pracowałam (teraz szukam pracy bo tamtej już nie mam czyli jestem bezrobotna) no i zapłaciłam za wszystko. Był to jeden jedyny raz bo on strasznie to przeżył. Powiedział, że to facet ma płacić a nie kobieta i że nie będe go sponsorować. To dobrze o nim świadczy. Teraz mi pomaga, bo nie mam pieniędzy, ale kiedy znajde prace to pieniądze będą wspólne. W dojrzałym związku nie ma moje - twoje!!! Jest NASZE.

Gość kajko i kokosz
Nie potraficay kochac? a odkad to milosc mierzy sie pieniedzmi?

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
O,SUPER POWIEDZIANE-W DOJRZALYM ZWIAZKU NIE MA MOJE TWOJE TYLKO JEST NASZE!!!!!1 DOKLADNIE ZGADZAM SIE!!!

Gość kajko i kokosz
wstyd mi za was dziewczyny, ktore wymagacie, zeby facet za wszystko placil, zyjemy w XXI wieku, a wy robicie z siebie niezaradne finansowo pasozyty. Wiecie chyba jak sie nazywa placenie za milosc?

ja jestem kretyn ? czy wy wiecie ile razy prubowalem z nia o tym rozmawiac ? to zawsze konczylo sie na tym ze jestem materialista i ze sknera a ona wcale niejest materialistka i niewymaga ode mnie niczego. ciekawe ze w zyciu jest inaczej:-( nawet wczoraj znia o tym rozmawialem i dowiedzialem sie ze kazdy facet z klasa nawet nie zastanawia sie nad tym czy placic za kobiete czy nie tylko robi to mehanicznie a ja jestem egoistom

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
SKAD WIESZ,MOZE KIEDYS TO ONA BEDZIE ZA CIEBIE PLACIC?NIE WIESZ CO BEDZIE ZA 10 LAT.ALE WSPOLCZUJE TWOJEJ DZIEWCZYNIE,W ZYCIU NIE CHCIALABYM TAKIEGO FACETA...MIEJ PRZYNAJMNIEJ RESZTKI MESKOSCI I POROZMAWIAJ Z NIA O TYM CO TUTAJ WYPISUJESZ!

Gość kajko i kokosz
"Nasze" nie tylko dotyczy wydawania, ale tez zarabiania.

otóż to Cichutka. Jeśli komuś coś stawiam to mu potem tego nie wypominam i co gorsza!!! nie obgaduję za plecami, że niby ktoś na mnie pasożytuje. A autor najwidoczniej nie dorósł do związku.

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
I MA RACJE TWOJA DZIEWCZYNA BO JESTES MATERIALISTA!!!

Gość GOSICA TYGRYSICAAAA
TAK TO JEJ STAWIASZ A ZA JEJ PLECAMI JA OBGADUJESZ! TOZ TO SKURWYSYNSTWO W CZYSTEJ POSTACI!!!!!!

Gość sluchaj a jak on niczego nie
autorze powiedz co ci sie w niej podoba i dlaczego z nią jestes

Gość no dobra skoro ona to
materialistka itp. to powiedz nam dlaczego z nią jesteś skoro ci tak źle?:o

Gość sluchaj a jak on niczego nie
jakiej onaszuka pracy jak chca ja do fakturowania? widac do niczego innego sie nie nadaje

Gość Cichutka...
sluchaj a jak on niczego nie ---> słuchaj, a skąd Ty tak dobrze znasz sytuacje skoro wyciagasz takie wnioski coo???

Gość a ja powiem...
wg mnie nie jesteś materialistą a ona Cie perfidnie wykorzystuje. też jestem po studiach, ale jakbym nie mogła przez rok znaleźć pracy to poszłabym pracować do sklepu żeby mieć choć trochę swojej kasy. A jak nie mam kasy to nie chodzę po kinach, restauracjach i nie wymagam, żeby ktokolwiek za mnie płacił. Wstyd by mi było wyciągać kasę od faceta na wyjazdy, restauracje.