Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crt34tv334

czy ból wyrostka moze minac??

Polecane posty

Gość crt34tv334

od przedwczoraj boli mnie z prawej strony, stwierdzilam ze pojde do lekarza ale odeslali mnie juz do 3 szpitala i w tym czasie bol ustapil... nie wiem czy sobie wmowilam ze mnie juz nie boli ze strachu, bo chyba wyrostek nie moze nagle przestac boles?

Gość Może przestać
Mój dziadek tak miał.

Gość to nie wyrostek
wyrostek może przestać boleć tylko w dwóch przypadkach: jak go wytną jak umrzesz w wyniku zapalenia otrzewnej

wcale nie jest tak ze w pewnym momencie masz atak i od razu jedziesz do szpitala na operacje.Wyrostek moze pobolewac kilka tygodni a czasem kilka miesiecy wczesniej i nawet mozesz nie zdawac sobie sprawy z tego ze to wyrostek!! dopiero jak przyjdzie atak to sie zaczyna :/ ja tak mialam :/

A właśnie że to może być wyrostek. Może samo przechodzić. Ale jeśli ból jest naprawdę przykry to nie ma co czekać. Przeszłam przez to, pobolewało mnie czasem ale przechodziło.. ale to nie był ból nie do zniesienia. Ale pewnego razu mnie ścięło. Z początku myślałam że okres dostanę (bardzo wtedy cierpię) ale ból się nasilał i żadne leki nie pomagały. Zabrali mnie o północy do szpitala, rano miałam operacje.. wyrostek miał już ropne nacieki, niewiele brakowało żeby się wylał.. i zapalenie otrzewnej murowane. Lepiej nie lekceważ tego

ja mialam tak samo dlatego to moze naprawde byc wyrostek...jak pojechalam do szpitala bylo juz troche pozno bo mialam zapalenie... a to wszystko przez moje lekcewazenie sprawy :/