Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexa1

czy żołnierzyki znajdą drogę

Polecane posty

Gość alexa1

hej..moje pytanie brzmi jesli kochalam sie z mezem w 11 dc,15dc,18dc,19dc.. stosuenk byl przerywany,a on sztytował na moim brzuszku.ja swiadomie wzielam te sperme moimi dloniamii przedostalam gleboko w pochwe. moje pytanie brzmi czy mogło sie udac...czy molo dojsc do zaplodnienia. wiem ze bylo to glupie posuniecie z mojej stony,ale tez wiem gdy w ten sposób tego nie zalatwie to moge czekac i czekac na dzidziusia. bardzo prosze o odpowiedz a nie krytykowanie mojego zachowania. dodam ze cykl mam na ogół 30 dni.w poprzednim miesiacu jedynie sie cos relugowalo i okres przsunąl sie o 5 dni. a krwawienia trwa 3-4 d.Pozdrawiam

Gość 33333333333
po co po raz kolejny zakładasz ten topic?! Przeciez juz ci wiele osób pisało ze jest taka mozliwosc. A czy jestes w ciązy nie mamy pojecia. jezeli miałas akurat dni płodne to mogłas zajsc.

czy przesuwając spermę do pochwy / wogóle jak coś takiego zrobić?/ nie można naruszyć żołnierzyków????

Gość 33333333333
Jak niby masz je naruszyc?! Wiesz jakie są małe?! Wogule dla mnie to totalna głupota wpychanie sobie spermy. Two0j partner nie chce dziecka? A co jezeli zajdziesz w ciąze a on nie bedzie wcale szczesliwy z tgo powodu? Mysle ze absolutnie nie powinnas rezygnowac z checi posiadania dziecka ale szczerze porozmiaiac ze swoim partnrem. Bo prawdopodobienstwo zajscia w ten sposób jest duzo mniejsze niz jakby był pełny wytrysk w tobie. Bedziesz tak sobie wpychac ta sperme za kazdym razem?

nie wiem nie potrafię sobie wyobrazić przenoszenia spermy do pochwy!!!!!! jesteście małżeństwem po prostu porozmawiajcie, dlaczego Go oszukujesz a jak fatycznie będziesz w ciąży to co Mu powiesz skoro On szczytuje na Twoim brzuchu??????? będzie złłllyyyyy!!! nie wiem nie rozumiem!

Gość zagaa
hmmm nie wiem co ci powiedziec moj facet tez nie chce dziecka i nie wiem co zrobic bo ja o niczym innym nie marze ale nie wiem czy posunelabym sie do takiego stopnia, hmm wiesz chyba mozesz zajsc w ciaze bo generalnie plemniki zyjakilkanascie godzin po wytrysku z tego co sie orientuje, ale pamietaj ze oprocz twojego szczescia liczą sie jeszcze jego uczucia....