Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania-------kawał h

dziewczyny wejdzcie i pomózcie -------doradzcie---------------------------------

Polecane posty

Gość ania ania aniiiiaaa
ale chcesz to sama na wlosy zalozyc? czy u fryzjerki?

Gość ania-------kawał h
sama

Gość fryzjerka prof.
no to zapomoj kasa pojdzie w błotko, co najwyzej do łonowych.

Gość krówkaja
paskudne to sztuczne włosy fuj :O

Gość ania ania aniiiiaaa
hmmm to mysle,ze moze byc widoczne,bo jednak fryzjerka zrobi to profesjonalnie!a Ty mozesz sie zbytnio chyba nie znac na tym,prawda? ale po co te sztuczne wlosy dokladaC? zostaw sobie swoje,bo swoje to swoje!!!

Gość ania-------kawał h
widziałam dziewczyne z takimi długimi i tak mi sie strasznie spodobały,,,ze teraz chce miec długie a mam po ramie,,,ale na jakąs imprezke to chyba fajnie by wyglądalo

Gość Mar-LENA
aniu ja radze ci iśc najwyżej z tymi pasemkami do fryzjerki chyba za załozenie pasemek na klipsie nie skasuje ci duzo?:O jesli w twoim miescie sa drogie fryzjerki to lepiej przez znajomych sie dowiedz o jakiejs fryzjerce która sobie dorabia po pracy i w domach klientek pracuje. napewno bedzie taniej

Gość Mar-LENA
To ty chcesz całe włosy tym przedłuzyc ???????????????????????????????????????????????????????????? ja myslałam ze tylko powpinac pasemka! :O no to nie kupuj bo na całe włosy wydasz pewnie z 400zł a nie wierze ze tych klipsów nie widac....lepie dołozyc i przedłuzyć profesjonalnie....no ale i tak uwazam ze na całosciowe przedłuzanie włosków jestes za młoda. na pasemka- owszem fajnie by to wyglądało:)