Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiyoo

mam kaca, help

Polecane posty

Gość qwewqeqweqwe
trza bylo pic ? xD

Gość chiyoo
no :D ale nigdy wiecej nie mieszam wódki z piwem, ani nie pije trzech kolejek czystej pod rzad

Gość poipoipoi
obejrzyj sobie obrazki:) www.galeria-obrazow.home.pl

Gość qwewqeqweqwe
wypij sok z cytryny. pomaga

Gość qwewqeqweqwe
a czemu nie mozesz cytryny? Cytryna podobno pomaga

Gość qwewqeqweqwe
Przytocze pewien tekst: Dobrze jest napić się około dwóch szklanek wody tuż przed polożeniem się do snu. Rankiem również pozostaje nam pić dużo wody, unikając soków z pomarańczy i grapefruita.Wzmagają one bowiem ból głowy. Zamiast kawy, która jeszcze bardziej odwodni nasz organizm, lepiej jest sięgnąć po napój izotoniczny. Dzięki niemu odzyskamy utracone mikroelementy i witaminy. Na śniadanie zaserwujmy sobie coś lekkostrawnego. Sycący może być banan z jogurtem lub inne owoce. Wszelkie środki znieczulające, które zawierją paracetamol lub kwas askorbinowy (np. aspiryna), mogą podrażnić i tak nadwątloną błonę żołądka, co przyspożyć nam może kolejnych cierpień. Najlepszym zatem sposobem na nasze dolegliwości jest rozwiązanie, które sugeruje nam sama matka natura. Zdajmy się więc na uzdrawiającą moc snu

Gość chiyoo
no ja doczłapałam sie do apteki po alca seltzer łyknełam dwie tabletki i poszlam spac. Jednak wciaz mi kielbie we łbie a spac juz nie moge :s

Gość chiyoo
Boze... Nigdy, ja nie pale. Pamietam jednak z miesiac temu impreze, wódka, piwo, byłam najebana w trzy dupy i kolezanki "maaasz spróbuj" no to dawajcie! Nastepnego dnia... Nigdy, nigdy nie zapomne. Przez cały dzien umierałam, cały dzień. Nigdy sie tak paskudnie nie czułam. Jezu bardizej mnie boli glowa jak o tym mysle :/

Gość chiyoo
no bardzo współczuje...