Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eto

Knflikt charakterów a ustanie pożycia...?

Polecane posty

Gość Eto

Jestem w trakcie rozwodu, udowadniam wine meza (zdradzil mnie i zostawil z dzieckiem, zamieszkal z kochanka) Kochanke juz zdemaskowalam przed Sądem (mialam swiadka) Teraz on chce mnie zrobic wspolwinna i powolal na swiadka kolege, ktory byl u nas 1 raz! I ten kumpel bedzie zeznawal na temat niezgodnosci naszych charakterow, zlych relacji.Chce dowiesc, ze pozycie ustalo niby przed ta zdrada. Jak sie mam bronic? Co on moze wymyslac? Pomozcie! Dodam ,ze bronie sie sama, a on ma adwokata.

Gość narzedzia opcje
jedno proste pytanie: jak czesto swiadek odwiedzal was w waszym domu i czy stal przy wezglowiu lozka :D

Gość Eto
no wiem, byl u nas 1 raz!!! ale powiem na pewno ,ze mu sie moj mąż żalil itp kłamstwa.

Gość Eto
chcialam jeszcze spytac jak Sąd odnosi się do emaili jako dowodu?

skoro byl raz to nie wiele o tobie wie...np kiedy masz urodziny ..nie bedzie wiedzial co lubisz jesc na sniadanie wiec tym bardziej nie moze wiedziec jak wygladalo wasze pozycie ;).....z tego co uslyszal od meza ? wiarygodnosc swiadka jest zadna .....

Gość narzedzia opcje
zagiac takiego goscia jest bardzo latwo: gdzie co stoi w domu, jaki macie rozklad dnia, co lubicie jest itd ale to wszystko jest prerogatywa sadu, nie Twoja, wiec, sie nie martw na zapas w ostatecznym rozrachunku to tylko Twoje slowa i jego slowa - nic nie znacza dla sadu emaile sad moze wziac pod rozpatrzenie, ale nie musi

Gość Eto
podtrzymałaś mnie na duchu i to bardzo. Denerwuje sie troche, bo mąż wzial adwokata, a ja sama jestem. Wiem na pewno ,ze bedzie klamal na temat naszych niezgodnych charakterow i zlych relacji.

Gość Eto
Spytalam o emaile, bo dostalam niedawno list anonimowy z pewnymi informacjami. I w nim adres emial z prosba o kontakt. Skontaktowalam sie z ta osoba i mam 4 emaile od niej na temat meza i kochanki. WSZYSTKIE informacje sa prawdziwe, łącznie z jej numerem telefonu i nazwą firmy, ktora założyli... Wiem, bo sama sprawdzalam.Acha, w nagłówku meila jest imię i nazwisko tej osoby. I ciekawa jestem jak Sąd do tego podejdzie.

Gość Eto
Chodzi mi o udowodnienie, ze oni razem zamieszkali, bo maż ciagle klamie ze mieszkal i mieszka u mamy.

Gość Eto
właśnie prosiłam, ale odmówiła i prosi zeby to tak wykorzystac w Sądzie, zeby nie wskazywalo na nią.

Gość Eto
A poza tym my się znaliśmy 8 lat przed ślubem więc chyba i charaktery swoje znaliśmy.Liczy się moim zdaniem umiejętność kompromisu i współpraca. Każdy jest inny w końcu. A propos seksu tu akurat było dobrze.

Gość salamandrrra
Przygotuj sobie pytania do świadka: o to jak często bywał w waszym domu czy kiedykolwiek był swiadkiem jakiejś kłótni CO WIE O KOCHANCE :D przepytaj go też o takie sprawy, które są już udowodnione w sądzie :D PO CZYM POPROŚ O ZAPROTOKOŁOWANIE, że śwaidka widziałaś 1 raz w życiu i NIE BYŁ ON wcale związany z waszą rodziną w czasie gdy byliście małżeństwem No i wezwij swoich świadków, którzy zaświadczą, że z mężem układało wam się wyśmienicie

Gość Eto
dzięki salamandra. wysmienicie to moze za duze slowo... bylo roznie, ale nie uwazam zebym ja zawinila. Mialam rozne pretensje, o wiele rzeczy podczas tego malzenstwa, ale przysiega to przysiega. A poza tym nie mozan mowic o ustaniu pozycia: seks był i to niezly, wyjezdzalismy razem (teraz wiem ze juz wtedy z nia byl ale mnie oszukiwal) jedlismy razem itd Problemy sa przeciez w kazdym zwiazku...

Gość Eto
może ktoś mi coś jeszcze doradzi?:-)

Gość klatka faradaya
a niby jak on to dowiedzie że pożycie ustało przed zdradą? Wspólne łóżko, wspólna kuchnia, wspólne wyjazdy Musiałby przytargać kogoś komu Ty się zwierzałaś na ten temat

Gość narzedzia opcje
te wszystkie pytania zadaje sedzia, zeby sprawdzic wiarygodnosc swiadka autorko, musisz miec swiadka (lepiej kilku), ktorzy by zswiadczyli, ze ilekroc Cie odwiedzali - bylas sama ile lat ma dziecko? czy moze juz swiadczyc w sadzie?

Gość Eto
nie moze, synek ma 5 lat. Mam swiadkow na to, ze bylam sama.

Gość Eto
może ktoś miał podobną sytuację i się wypowie? pozdrawiam:-)