Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytgbvv

Czy dla faceta to przyjemne???

Polecane posty

Gość ytgbvv

czy facetom sprawia przyjemnosc robienie minety? mnie to troche obrzydza... i zastanawiam sie jak to z tym jest, nigdy nie mowilam mojemy facetowi zeby mi to zrobil, sam chcial teraz wrecz blaga zeby znow wylizac. zastanawiam sie czy robi to dla mnie? czy tez to lubi?

Gość odddd
oczywiscie musi byc ogolona

Gość sun02
jesli jestes zadbana to facet szaleje na punkcie minetki! dlatego ze go to bardzo podnieca, oczywiscie robi to tez dla Ciebie, ale jesli Ty tego nie lubisz to powiedz mu o tym, jednak mysle ze ze wzgledu na niego powinnas mu pozwolic sie czasem wylizac :D moj facet uwielbia mi robic minetkę, pozdro

Gość ytgbvv
nie lubie na zero bo po 2 dniach jest problem, okolice bikini zawsze ogolone, zostwiam maly trojkacik i wlosy sa zawsze przyciete

Gość odddd
zrob foto jak jest ogolona zobaczymy ;)

nie wiem jak moze Cię to obrzydzać, ale ok. Twoja sprawa. przecież faceci szaleją za minetkami. Oczywiście pod warunkiem że jest higienia, czystość i brak zbędnego włosia ;) .

pewnie, że lubimy :) bo w ten sposób sprawiamy przyjemność dziewczynie, a jak jej jest dobrze to i nam jest dobrze - proste, nie?

Gość komota
A mnie jakoś minetka nie podnieca-jestem dziewczyną-z żadnym partnerem, z którym byłam nie miałam z tego jakiegoś szału doznań :P Szkoda...takie lizanie, zero doznań. Za to gryzienie po szyi mnie doprowadza do szaleństwa :D

Gość bardzo lubie robić minetke
bardzo lubie robić minetke