Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

co na rozdwojone koncowki-nie nadazam ich podcinac a juz sa zniszczone

Polecane posty

mimo ze nie susze,prostwonice raz na miesiac uzywam to i tak konce bardzo mi sie rozdwajaja,podcianm czesto a i tak sa brzydkie

Odżywka przeciw rozdwajaniu się włosów (polecam maseczkę z gliss kur'a, taki pomaranczowy sloiczek, cena okolo 20 zl), ewentualnie olejki do stosowania po myciu włosów. I wiedz, że nie ma preparatu ktory by zlepił końcówki na nowo. Rozdwojone trzeba obciąc i już. A tymi specyfikami przynajmiej spowodujesz ze przestana sie rozwdajać, w najgorszym przypadku zmniejszysz ten proces.

Polecam serię wzmacniającą Biolage Matrix. Sama mam długie włosy, po 2 nieudanych koloryzacjach, rozjaśniane rozjaśniaczem i traktowane brutalnie na wiele innych sposobów. Od miesiąca używam szamponu i odżywki Biolage i stan moich włosów uległ znacznej poprawie. Dodatkowo 2 razy w tygodniu używam Wax-a, nawilżam włosy mgiełką Radical. Biolage nie jest może tani ale kupiłam go na Allegro w 1l butelkach i widzę różnicę pomiędzy specyfikami kupowanymi w drogeriach a środkami polecanymi przez fryzjerów.. Życzę pięknych włosów:)

Ja również polecam serię Gliss Kura przeciw rozdwajaniu się końcówek. Nawilża, wygładza i rzeczywiście zmniejsza łamliwość.

Ja również polecam serię Gliss Kura przeciw rozdwajaniu się końcówek. Nawilża, wygładza i rzeczywiście zmniejsza łamliwość.