Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochezeschizowankaaaa

robie wlasnie zupe jarzynową ... i mam pytanie

Polecane posty

Gość trochezeschizowankaaaa

skrzydelka juz sie gotuja wraz z cebula, ale jeszcze troche niech sie podgotuja, pozniej oczywiscie wrzucam warzywa i ziemniaki ale zorientowalam sie ze nie mam smietany :( czy zypka wujdzie bez smietany?czy koniecznie trzeba dodac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhhhhhhhh
to zrób zasmażkę z mąki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trochezeschizowankaaaa
a jak ??????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja zrezygnowałam ze śmietany kiedy zauważyłam, ze moja zupka ma wartość kaloryczną około 100 kcal cały gar, a śmietana ma 600 kcal (200 ml!). Używałam jog nat ale to chujnia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MalutkaP87
niekoniecznie, ale wtedy wyjdzie ci taka "bardziej rosołowa" jakby, no i smietana dodaje też jarzynowej specyficznego posmaku, możesz dodać ciut masła, które trochę to zrekompensuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trochezeschizowankaaaa
ile skrzydelka maja sie gotowac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhhhhhhhh
mąkę zasmaża się na patelni ale trzeba uważać żeby się za bardzo nie przypiekła, jak zaczyna rtochę ciemnieć trzeba ją zdjąć i wrzucić do zupy i rozmieszać dokładnie żeby się nie zrobiły grudki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×