Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klawiaturnik

Wkurza mnie to ! - napisz co Cie wkurza

Polecane posty

Wkurza mnie to: jak widze ludzi smiecacych na ulicy np: wysiada dziewczyna z tramwaju i swinia zgniata bilet i wyrzuca na ziemie menda za daleko miala do kosza na smieci... idiotyzm albo jak faceci otwieraja fajki i wywalaja folie na ziemie zamiast wziasc schowac w kieszen lub wywalic do kosza.. debile skonczone. Bylem w Szwecji tam to jest zajebiscie czysto ulice szerokie oddzielny chodnik dla psow, rowerzystow i przechodniow. U nas jeden wielki syf smród brud i kurestwo. Bloki pomazane przez idiotow chcacych sie pochwalic za jakim klubem pilkarskim sa... Wkurzaja mnie tez stare mohery ja jednej ustapilem miejsce w tramwaju bo stala i sapala mi nad uchem a ta swinia parszywa zamiast usiasc na miejscu ktore jej zwolnilem postawila torbe z zakupami i dalej stala.. myslalem ze ja przetrace. Wkurza mnie ludzki debilizm.

Gość
wkurza mnie mój własny, dalece nieasertywny charakter to że w tym kraju status gwiazdy mają osoby puste i wulgarne kult pieniądza, seksu i taniej bezmózgiej rozrywki nagonka na kościół :)

-stare babcie ktore chodza tak jakby chcialy a nie mogly -jesli czegos bardzo chce i im bardziej sie staram to mi to nie wychodzi -musze sie uzerac z kims na kim mi zalezy ale i tak wiem ze nic z tego nie bedzie ... -denerwuje mnie brat ktory ciagle robi mi syf w pokoju a potem zwala na mnie :O -nie moge przetrwaic tego ze tutaj w londynie jest wszedzie daleko do pracy jade ponad godzine do centrum drugie tyle ,a jak sa karoki to zakwitnac mozna albo zaposcic korzenie :O jescze wymienilabym wiele rzeczy ale szkoda nerwow...