Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaketix

jak zrozumieć faceta

Polecane posty

Gość kaketix

Tytuł troszkę ogólny. Jak to jest z nimi, poznajesz gościa jest jak zawsze miło, kolorowo, wszoku jesteś gdy dostajesz od niego smsy w stylu: cieszę się że jesteś, że ciebie poznałem, zależy mi itp. W miarę gdy znajomość się rozwija, a ty czujesz że możesz mu zaufać to z większą chęcią opowiadasz mu o sobie (wplatając po mniędzy swoje uczucia czy też gesty). a co on robi? masz wrażenie że bierze cię na dystans, może to zbyt duże słowo, ale coś musi w tym być, skoro na początku to on zrobił tobie śniadanie do łóżka przytulił się do ciebie, a jego uśmiech był wystarczająco wymowny byś miała miękkie nogi(ha ha). w miarę rozwijania tejże znajomości to ty musisz się starać. Walczyć o jego względy? no proszę coś jest nie tak. Przecież nie chodzi o to by było jak w bajce, noie musi co dziennie robić śniadań do łóżka, czy przynosić kwiaty (bo to banał) ale żeby nie tracił w sobie tej namiętności którą miał na początku.

Gość kaketix
Czy można uznać, że on się nastarał cię zdobył i zrobił swoje?

Gość kaketix
Każdy z nas potrzebuje uczuć od drugiej osoby jak również oprobaty. nie chodzi o romanztyznm którym aż się wymiotuje. tylko czasem tym małaym gestem, czy głupim sms tęsknię, buźka itp

Gość kaketix
gonić króliczka może i tak. Ale prędzej czy później każdy z nas chcę zostać złapanym i kochanym

Gość
Raz tylko tak miałam i szybko się pożegnaliśmy :)

Gość kaketix
i jeszcze jedno. co dalej jeśli jesteśmy w związku? jak się zapatrywać na brak głębszych uczuć, tylko okolicznościowo (ha ha). Fakt kobiety chcą by im się mówiło na każdym kroku o miłości do niej. ale mnie to nie kręci, chodzi o jakieś wypośrodkowanie. Wiadomo wszęd i wobec że faceci nie mówią o swoich uczuciach bo poprostu im nie wypada - tak jest przyjęte w naszym społeczeństwie. to co dalej?

Gość kaketix
nie mam zamiaru niczego zmienić tym bardziej siebie dla kogoś kogo nie jestem pewna. na razie próbuje go zrozumieć tzn poznać.

Gość
Dlaczego nie mówią... Ja spotykałam również takich, którzy mówią, skończmy ze stereotypami i mierzeniem wszystkich jedną miarką, być może sama podświadomie postrzegasz facetów w kategorii zdobyczy i odrzucasz tych miłych na rzecz niezależnych i trudnych do zdobycia :D pomyśl o tym

Gość kaketix
nie nie źle mnie zrozumiałaś. nie wrzucam facetów do tego samego worka. są różnie, tak jak my.

Gość kaketix
każdy z nas jest inny, dlatego nasuwają się różne pytania, a najwięcej zawsze związanych jest z bliskością damsko-męską. ja uważam że otwartość i szczerość jest najważniejsza, i cierpliwość też -bo każdy ma inną duszę, u nie których poznajesz ją od razu, a u nie których z racji "ciężkich " przeżyć uczuciowych (i możliwość zranienia) boją się otworzyć przed drugą osobą