Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam sylwi24

kto ma ochote na zdrade????

Polecane posty

amorek mamy wyjscie jak nam nie wystarczy znajdziemy jakis azjatów ;) w pociągu :P

V-ka...masz doświadczenie?Ja ta nie miałam przyjemności z Azjatami nie wiem czy mi się spodoba...może lepiej będzie jak zostaniemy we dwie?

amorek zaczyna sie robic wielokącik ;) ale uwazaj MS przypina kajdankami do łózka i znika z kumplami na piwo :P bez kocyka cie tam zostawi i zamarzniesz na Syberii :D:D:D

hahaha.....V-ka...obawiam się,że skończy się gorzej i Ms przyjdzie do mnie z kumplami ...odda mnie im a sam sącząc piwo będzie się przyglądał:classic_cool:

amorek.83 [zgłoś do usunięcia] hahaha.....V-ka...obawiam się,że skończy się gorzej i Ms przyjdzie do mnie z kumplami ...odda mnie im a sam sącząc piwo będzie się przyglądał Amorek tej wersji nie przewidziałam :D:D:D:D:D bedzie sie raczył azjacką sliwowicą :D:D:D:D

V-ka...obawiam się,że taka opcja byłaby wielce prawdopodobna..o ile nie wymyśliłby czegoś gorszego jeszcze odda mnie ...wilkom na pożarcie:classic_cool:to wcale nie jest śmieszne

rosjanki? czemu nie? slowianska uroda. kurcze, nie wiem czy tylko ja tak mam ale kobiety innych ras niz biala ( ew. latynoska ) mnie nie pociagaja. no sa dla mnie aseksualne........ :(

normalny ;) nadal twierdze ze Twój nick jest jak najbardziej adekwatny do rzeczywistosci ;)

amorek jego ;) a czemu nie jestes w typie normalnego?? azjatka?:P

ja tam gdzies z pradziada mam kozackie korzenie ;) dlatego taja hulaka ze mnie ;) i mnie na tą Syberie tak ciągnie :P

Wiecie, że zdrada jest jeną z najgorszych rzeczy jaką można uczynic drugirj istocie ludzkiej?

normalny ;) własnie dlatego ze z Tobą to ja jestem w stanie spokojnie tydzien w pociągu usiedziec ;)😘

brumka wiemy wiemy ;)🖐️ normalny to jakies emocje przewidujesz?:P

ZAsadnicze znaczenie ma sam fakt zdrady. Okoliczności, liczba partnerów tez jest wazna ale nie tak bardzo jak to, ze zdrada się pojawiła