Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anniczka

dlaczego...??

Polecane posty

buahahahahihihi---tak sie sklada, ze tez znam dobrze Wlochow. mieszkam tu ponad 6 lat, koncze studia, od niedawna pracuje, takze sroce spod ogona nie wyszlam:)) A mojego slubnego znam na tyle dobrze by wiedziec, ze to osoba ktora mnie nie skrzywdzic. Takze tymi twoimi teoriami o ty, ze mnie na lodzie zostawi to sobie mozesz tylko tylek podetrzec.

marzenczak---moj maz 33 lata jak sie pobieralismy a ja 25 lat. To troche prawda, ze Wlosi zwykle do 30 sa kawalerami za to dlugo pozostaja fidanzati, nawet po pare lat. mysmy w sumie szybko sie pobrali bo po niecalych dwoch latach bycia razem, ze az niektorzy wpadke wietrzyli co bylo nieprawde. Dziecko chcemy planowac dopiero teraz bo akurat koncze studia i od niedawna pracuje.

gazeta nie ma co sie pzejmowac takiem gadaniem sama wiesz najlepiej jakim on jest czlowiekiem nikt nie moze oceniac ludzi jesli ich nie zna a wiadomo nikt nie jest taki sam:)

Gość Anniczka
gazeta- e nie wdawaj sie w dyskusje... nie lubie takiego generalizowania :o przyjaciolka wyszla za Hiszpana i sa szczesliwi a do dzis jej wroza ze zostanie sama, jakos narazie jest ok a zostawic to i Polak moze ;) szczesliwa- w sumie to jestem zla bo mialam wyjsc z kumpela ale maz nie byl zachwycony, malo sie widzielismy w miniony tydzien i mielismy pobyc razem i jestesmy 😠 😠 ale ogolnie jest ok. miedzy nami :)

szczęśliwa ona--wiem o tym chociaz przyznam, ze jednak podnosi mi sie troche cisnienie gdy slysze takie puste gadanie. Taka buhahii na oczy nawet mego meza nie widziala, zero wogole wie co tu porabiam a pierwsza od nazywania mnie pomiatajem. Moze ja tak traktuja, bo mnie na pewno nie a mieszkam tu juz dobre pare lat.

Gość Anniczka
a moj mlody to Oskar ;)

Gość Anniczka
a sobie pifffko plalam a co :p

Anniczka -- no dokladnie, zostawic moze rownie dobrze Polak, zreszta na calym swiecie sa zdrady i rozstania takze to po prostu zalezy od czlowieka a nie skad pochodzi.

Gość Anniczka
moj tez chodzi na mecze na stadion ale niezbyt czesto na szczescie :p w sumie wole jak juz w domu oglada :p i wez tu dogodz kobiecie ;) i zaden facet- prawie- tu nie pisze bo ogladaja wszyscy-prawie- mecz : :D :D

Gość Anniczka
gazeta a ja na twarzy mam ;) sobie chyba fote zrobie i na nk wstawie a co, juz jedno dalam jak myje gary :D tak dla jaj ;) bo co to tam Grecja, Hiszpania Turcja... to takie oklepane hi hi

Gość Anniczka
szczesliwa- dzieki :) maz mnie przekonal do tego imienia ;)

Gość marzeńciak
:) Mój narzeczony też jest włochem.Ja mam 25 lat a on 33:)Tez planujemy wspólną przyszłość:)

Gość Anniczka
maseczke mam z loreal expert- do wlosow... tez rewelka ale w zwyklym sklepie takiej nie kupisz :)

Gość Anniczka
gazeta mnie pytalas? z Pomorza :)

Gość marzeńciak
Gazeto z jakiego jesteś miasta?Ja Bari.

Gość marzeńciak
Bari-Puglia.

Gość marzeńciak
Ja z Krakowa.A co Cię sprowadziło do Włoch?Tez jestem tu prawie 6 lat:)

Anniczka---ja maseczke do wlosow sobie zrobilam na podstawie recepty wzietej z ksiazki. powcieralam sobie witamine A w skore glowy, potrzymalam kolo kwadransu po czym zmylam. ponoc dobrze dziala przeciw wypadaniu wlosow. zobaczymy:))

Gość Anniczka
szczesliwa- hmmm trudny wybor ale chyba na pierwszym miejscu Alex :) gazeta mam znajoma na sycylii ;)

marzenczak - mnie do Wloch sprowadzil Erasmus. Przyjechalam tu najpierw na to stypendium no i zostalam. Skonczylam jednak studia w Polsce no i teraz nostryfikuje moj dyplom na wloskiej uczelnii. Ten rok na szczescie jest ostatni.