Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anniczka

dlaczego...??

Polecane posty

a ja postanowilam odpoczac - mieszkam w Madrycie i jak wiadomo zycie nocne w Hiszpanii to podstawa ale wszystko ma swoje granice zmeczylam sie tym imprezowaniem dzis moja sofa dobre wino i TYlko ja jak fajnie hmmm :)

Wy kobiety i tak nie amcie źle, Wasi chcoaiz mecz w tv oglądają a mój jeździ za reprezentacją....

Gość Anniczka
ja bym sobie i na facetow popatrzyla ale wyjatkowo nalo atrakcyjni :p ;)

Gość Anniczka
ogladac mecz na zywo to calkiem inna innosc ;)

Gość tiriririri
bo sie odcinam od ludzi. wszyscy sie gdzies bawia a ja siedze w domu i sie uzalam nad soba.. jaka to nie jestem gruba i tak dalej...:( kiedys było inaczej. .ale kiedys tez nie miałam matury na karku:( ehhh i tak sie nie ucze... jestem beznadziejna ryczec mi sie chce:(

Gość buahahihihi
gazeta wyborcza wez ty pilnuj tego swojego makarona, nie wiesz jacy oni maja temperament, zaloze sie, ze cie zdradza buahjahaha,a ty tak sie nim cieszysz, zalosna jestes dziewcze.

Gość Anniczka
a jakos mi sie takie miny ze mna dzis kojarza i jeszcze tak glosno to slucha a w Hiszpanii bylam- lux panstwo, za rok znowu jade :)

Gość Anniczka
ja tam wole jak moj sobie czasem gdzies idzie i wtedy sobie przy winku siedze , dziecko spi... no lux relax :) a nie ja na jednym fotelu on sie gapi... tez mi wieczor :o

buahahihihi ---temperament mojego to ja akurat znam bardzo dobrze, a to ze sie nim ciesze to mam ku temu powody. I skad mozesz wiedziec jaki jest moj maz i czy zdradza. Znasz go osobiscie?

Gość Anniczka
a bylam kiedys w Pampelonie , przyjaciolka mnie zaprosila , takie wczasy sobie zrobilismy, no i na Majorce :) zyc nie umierac :)

Gość Anniczka
4 lata po slubie i roczne dziecko :)

Gość Anniczka
gazeta wyborcza- cos mi sie zdaje, ze sie temperamentnie dobraliscie co?? ;) i dobrze :D

JA SIEDZĘ TUTAJ PONIEWAŻ JESTEM BEZNADZIEJNIE ZAKOCHANYM ŻAŁOSNYM NIEUDACZNIKIEM W CIĘŻKIEJ DEPRESJI NAWET SIĘ JESZCZE Z PIDŻAMY Z POPRZEDNIEJ NOCY NIE ROZEBRAŁA :)

Gość Anniczka
szczesliwa ona- 26 lat :) ale wiesz... ja ie nazekam, ze mnie zycie malzenskie zycie przytlacza, o nie! jest spoko, nie narzekam :) ale ten dzisiejszy wieczor mnie dobija :o wiesz... sa lepsze i gorsze dni gazeta wyborcza wazne ze wam jest dobrze :) czy on chodzi na mecze czy nie ;)

Gość Anniczka
ide na chwile ale jeszcze tu wroce za kwadrans jakby co ;) maseczke sobie naloze :D

jest nam wspaniale. jestesmy razem 6 lat z czego 3 latka malzenstwo i teraz planujemy tez dzidzie. Od jutra staranka:)) A na mecze to raczej jezdzimy razem.

dokladnie raz jest dobrze raz zle wazne zeby bylo wiecej tyvh dobrych dni:) a dzidzius jak ma na imie? tak na marginesie dzisiejszy dzien u mnie tez jakis przytlaczajacy mam male zmartwienie al;e zyc trzeba dalej:)

Gość buahahahahihihi
ciesz sie ciesz poki jeszcze mozesz, i niech ci zrobi dzidzie a potem sama ja wychowasz.bedziesz cale zycie garkotlukiem,pomiatajlem.skad to wiem?za dobrze znam wlochow!buahaha!to sie dalas wrobic w zyciu nie wyszlabym za bambusa!

Gość marzeńciak
gazeta a ile lat miał Twój obecny mąż,kiedy się pobraliście?To prawda, że włosi długo są kawalerami?