Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anniczka

dlaczego...??

Polecane posty

Gość Anniczka
20 minut i prawie wieczor minie :o za pozno nie moge pojsc spac bo mlody rano nie pyta kto wyspany :D gazeta- takie recepty odobno najlepsze ale ja mam znowu za duzo wlosow :o ;)

Gość Anniczka
gazeta- ona mowi ze tam fajnie tylko za goraco :p

No ja niestety mam ich moze nie za malo, ale za to oslabione. Te recepte dorwalam w ksiazce o wlasnie takim naturalnym leczeniu jak bylam w Polsce. I postanowilam sprobowac.

Gość Anniczka
po co ogladac ten mecz daleji tak wygramy :o

Gość Anniczka
gazeta- myslalam, ze po ciazy mi powypadaja ale gdzie tam jak byly tak sa :D ale nie narzekam no gdziez bym smiala ;)

szczęśliwa ona---no z praca jest ciezko nawet dla Wlochow. Wlochy niestety teraz przezywaja kryzys. Ja by wogole chcieli ze mna gadac, zapisalam suie na uniwerek by miec wloski papier. Po paru latach dopiero niedawno dostalam prace.

Gość Anniczka
ja bym jednak chciala troche tego slonca z poludnia

Gość Anniczka
ja mam wrazenie ze kryzys powoli ogarnia caly swiat, to chyba kwestia czasu :o

Anniczka---ciesz sie, ze je masz w duzej ilosci:)) Mnie przez pewien czas bardzo wypadaly troche moze po trwalej (mimo, ze byla bardzo lekka) a troche przez silnego stresa przed wakacjami (smierc dziadziusia:((( Teraz biore kupe witaminek plus te cudowne maseczki i zaczely mi juz wracac do porzadku.

szczęśliwa ona---wiem, zycie toczy sie dalej a dziadek niestety byl od dawna bardzo chory wiec niestety mozna bylo sie tego spodziewac choc mimo wszystko wiadomosc i tak byla szokiem:(( No ale jakos sie podnieslismy sie wszyscy i idziemy naprzod.

No niestety, mysmy byli z nim bardzo zwiazani i niejako ja tez dzieki niemu znalazlam sie we Wloszech bo dal czesc pieniedzy by pokryc koszt mego utrzymania w Italii. Polska wtedy jeszcze nie byla w Unii i nie mozna bylo pracowc bez specjalnego zezwolenia, wiec trzeba bylo sie wykazac kasa na pobyt. Ech, byl czescia naszego zycia i do tej pory jak idzie sie na cmentzrz po prostu ciezko uwierzyc, ze to do niego sie idzie.

Gość Anniczka
gazeta... przykro mi... tez stracilam w swoim zyciu kilka bliskich mi osob... po kazdej smierci bliskiego zycie nie jest juz takie same... :( no niestety ja zostaje w zimniej PL :)

Gość Anniczka
tez sie ide polozyc... dzieki babki za pogaduszki :)

Gość Anniczka
oczywiscie zajrze hmmm... w kolejny "ciezki" wieczor :D

Gość Anniczka
gazera... tesknoa tez chyba juz bedzie zawsze... taki los emigrantow :o tyle osob teraz wyjezdza... polowa moich znajomych wyjechala :(

Gość Anniczka
pa pa do pogadania nastepnym razem :) 🖐️