Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiax110

Kiedy to nadejdzie i czyw szystko jest ok?

Polecane posty

Gość klaudiax110

Hej mam an imię Klaudia i mam 12lat i 10miesięcy.Mam takie ważne pytanko:Czy w bliskim czasie dostanę pierwszej miesiączki?Mam już tnz.owłosienie łonowe,pod pachami od ok.2lat rosną mi piersi i od dobrych 6miesięcy mam śluz...W tym tygodniu często bolał/boli mnie brzuch i czuje się słabo.We wakacje przez 5dni bolał mnie brzuch pod pępkiem i był twardy....Kiedyś nawet miałam dwie małe kropelki takie jakby brązowo-czerwone(jakby zaschnięta krew)Denerwuję się trochę i czekam na odpowiedzi!!Bardzo mi na tym zależy i proszę o odpowiedzi!!Pozdrawiam :)

Gość MartwaAmanda
no, to taki nawyższy czas już ^ możesz się spodziewać.

Gość klaudiax110
Dzięki MartaAmanda a czy możesz mi powiedziec jak ty maiałś przed swoją pierwszą miesiączką?

Gość klaudiax110
Proszę o odpowiedzi i informacje!!!

Gość MartwaAmanda
ojj, to było tak dawno, ale pamiętam, że przez jakiś czas występował u mnie także śluz, ale dokłądnie nie pamiętam jak długo. Pewnego razu wieczorem, wróciłam do domu i będąc w łazience zauważyłam dużo lekko-różowego śluzu. Nastpenego dnia rano dostałam pierwszy w życiu okres :D

Gość klaudiax110
Przepraszam czy ktoś mi pomoze9odpowie an moje pytanie itp)?!Proszę!!Zależy mi bardzo na tym!!To ważne...!!

Gość klaudiax110
Aha,a czy śluz ma się codziennie?

Gość Martwa Amanda
Raczej nie.

Gość klaudiax110
Bo ja mam codziennie...Nieraz obfity,a nieraz nie..I ostatnio(w tym tygodniu)często boli mnie brzuch bardziej pod pępkiem.

Gość klaudiax110
A czy to coś złego,ze mam codziennie?

Gość Martwa Amanda
Cóz z tego pamiętam przed okresem miałam też dosyć czesto. i też raz było go mało a raz więcej. A pisząc 'raczej nie' myslałam, ze masz na mysli juz normalny cykl miesiączkującej kobiety. Nie martw sie.

Gość klaudiax110
Proszę o informacje itp.Każda informacja mi się przyda!!Pzdr=**

Gość klaudiax110
Przepraszam,ale nie rozumiem..A pisząc 'raczej nie' myslałam, ze masz na mysli juz normalny cykl miesiączkującej kobiety. O to tu pani(nie wiem ile masz lat)chodzi?

Gość Martwa Amanda
I możesz niedługo dostać okres. ^

Gość Martwa Amanda
Chodziło o ten śluz Twój, ale napisałam przecież, że w Twoim wieku, przed okresem ja równiez miałam śluz codziennie [chyba prawie codziennie*] skleroza :D

Gość klaudiax110
Bardzo się boje...Bo chciałabym już miec to za sobą...I ostatnio mam dziwny humor i tak jak mówiłam o brzuchu i,ze czuje się słabo.

Gość klaudiax110
Od dzisiaj noszę wkładki,bo sluz jest tak męczacy a złaszna na w-f nieraz się czuje jakby mi przeciekło i by było widac przez spodnie:/Doszkoły też bedę nosiła 2zapasowe.

Gość Martwa Amanda
do szkoły noś podpaski, w razie czego. :D to może się zdarzyć wszędzie. ^ ale życzę Ci tego w domu. no zmienne nastroje też mogą świadczyć o zbliżającym się krwawieniu. mogą, ale nie muszą, choć zwykle taką rolę pełnią. i nie martw się, będzie dobrze.

Gość klaudiax110
Mam nadzieję:) A czy koniecznie przed pierwszą miesiączką śluz jest lekko różowy?

Gość Martwa Amanda
Nie, niekoniecznie ^

Gość klaudiax110
Aha...nie którzy też kilka dni przed nie mają wogle sluzu..A w jakim najbliższym czasie moge się spodziewac pierwej miesiączki?Bo jak wspomniałam kiedyś prawdopodobnie miałam dwie kropelki....na majtkach.

Gość Martwa Amanda
Jak boli Cie brzuch... to niedługo, tydzin? kilka dni? nie jestem w stanie precyzjnie okreslic. Tak, prawda, niektórzy nie maja, ale bywa róznie, Każdy ogranizm jest inny.

Gość klaudiax110
Aha bardzo dziękuję.A czy moze pani wie jakieś rzeczy,które powinnłam wiedziec.

Gość klaudiax110
A ten brzuch,humor i ze mi słabo to napewno jest odznaka...??

Gość klaudiax110
Hej!Bardzo prosze odpowiadajcie i piszcie informacje an ten temat itp.Prosze!!

Gość klaudiax110
Jestem w kropce!!Piszcie proszę!!!!

Gość klaudiax110
CZY NIKT MI NIE ODPOWIE????????????????

Gość klaudiax110
Piszcie PLISSS

nie martw się. idzie miesiączka. słabości są normalne. noś przy sobie podpaskę i narazie noś wkładki higieniczne, żeby Cię okres nie zaskoczył w złej sytuacji. i niczym się nie martw. ja miałam 11 lat przy pierwszej miesiączce:)

Gość klaudiax110
Bardzo dziękuję! A czy przed pierwsza miesiączką wydzielina śluzowa jest inna?Bo aj mam ciągnącą i bez grudek i jest kremowa(po jakimś czasie na majtkach)Bo mnie brzuch boli momentami,lekko nie tak mocno...Chociaż raz przez 2godz.w środę bardzo mocno mnie bolał!!Ja teraz mam katar i się zastanawiam czy te objawy(słabośc.bóle brzucha itp)nie są od niego. I mam jedną wkładke w plecaku w razie czego...I nieraz nosze wkładki,ale dzisiaj nie założyłam.A czy zawsze okres ma się tak samo jak mam miała np.moaj mam chyba miała jak miała 14lat to ja tez będę miała wtedy czy mogę np.teraz?