Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katasia1234

chce mieć drugie dziecko

Polecane posty

ale czy jestem na to gotowa?nieprzespane noce itd...chcialabym mieć drugie,moje pierwsze ma prawie 1,5 roku ale tak bardzo sie boje czy dam rade,moze ktos mi powie ze mam jeszcze zaczekac....ale ile??

ja tez mialam takie podejscie jak ty :) i co ......... to juz 4 cykl ... znowu sie nie udalo , a w 1 ciaze zaszlam od razu

Gość ef....ka
Ja radzę się nie bać bo z drugim może wcale się od razu nie udać.

Gość starajaca30
ja tez chce miec drugie a to juz 12 cykl staran i dzis przyszla@

Gość mama małej agresorki
oj ja też chcę, ale warunków nie mam ani pieniędzy...jeszcze muszę poprzestać na chceniu ;)

Gość ef....ka
warunki i ja tak mówiłam długo długo. Jestem w trakcie drugiego cyklu starań. Bo doszłam do wniosku, że zawsze coś staje na drodze i wydaje się, że jeszce może za wcześnie

oj dziewczyny to widze ze nie tylko ja .......... wczoraj robilam test i mialam taką nadzieje ,,ale nadzieja matką głupich :(

Gość ef....ka
Mój synek (5 lat) się już oswoił z myślą, że rodzice starają się dla niego o rodzeństwo. Ale początkowo było ciężko, nie chciał o tym rozmawiać.

Gość starajaca30
a ja zaluje ze tak dlugo odkladalam chcialam w tamtym roku zajsc w ciaze ale nie wyszlo i tak mi uplynelo 12 cykli i teraz to juz zaczynam sie bac:-( ze cos jest nie tak ale bylam u gina i jest ok i planuje chlopca wiec probujemy w sama owuke:-)

Gość Katia3012
Ja też chce mieć drugiego chłopca, mały ma 3,5 roku, chciałabym w tym miesiącu zacząć, ale nei wiem czy sie jednak zdecydować, dziezi chorują jamam teraz dobrą pracę, małe mieszkanie ehhh chciałabym ale jest duużo za i wiele przeciw...co robić???

Gość starajaca30
katia a jak twoj maz sie na to zapatruje bo moj bardzo chce

Gość Katia3012
ehh z moim to jest tak dziwnie chce ale... ja mam watpliwosci czasem nei zachwouje sie tak jakbym chciala a jak bylo pierwsze to pracowalam ale potem poszlam na urlop wychow bo maly ciagle byl chory i juz nie moglam sluchac ja zarabiam a ty tylko wydajesz i inne takie np co jest jeszcze nie zrobione w doomu a przeciez maialam tyle czasu...boje sie tego no i prace mi szkoda zostawic a jednak dziecko bym chciala...

Witam. Mam dwoje dzieci. Rocznikowo są rok po roku, a w miesiącach to różnica jest rok i 8 miesięcy. Starszy syn, młodsza córka. W tej chwili maja 3 lata 7 msc, a drugie rok i 11 msc. Ciężko było na początku, ale się przeżyło. Nie żałuję że taka różnica wieku. Razem się bawią, czasami biją. Ale widać że bardzo się kochają, gdy jednego nie ma drugi tęskni. Starszy chodzi do przedszkola i uczy młodszą tego co się nauczył. Fajnie jest z małą różnicą wieku, dzieci uczą się jedno od drugiego. 🌼