Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wierzę własnym oczom

Znalazłam u męża fotkę innej kobiet-

Polecane posty

Mój mąż jest w pracy. Wraca w poniedziałek. Układałam mu rzeczy w szafce i znalazłam zdjęcie jakiejś babki. Właściwie to prawie akt, babeczka w samej bieliźnie nie zdjęcie widać zrobione profesjonalnie.O co chodzi co to ma znaczyć? na pewno nie było tego zdjęcia jaki czas temu. Po co mu ta fotka. Dostał na pamiątkę? Ma romans ? Ale po co przyniósł do domu? Przecież mogłam no i znalazłam. cholera ale mam mętlik w głowię.Może to nic takiego a ja się filmuje.Ale nie daje mi to spokoju nie wiem czy ją znam wydaje mi się znajoma ale nie kojarzę skąd. Dzieci już śpią a ja myślę i myślę , najchętniej wsiadła bym do auta i do niego pojechała z tym zdjęciem ale nie mogę zostawić dzieci. Musiałam to z siebie wyrzucić.Może ktoś z Was mi doradzi jak wytrzymać do poniedziałku. I o co z ta fotom może chodzić?

Gość nmbhvgfcd
A co z tymi czerwonymi stringami, które znalazłaś w aucie? Już ci się znudziło??? Wymyśl ciekawszą prowokację. :P

Niestety to nie prowokacja. Choć bardzo bym chciała.

Po prostu zachowanie mojego męża jest nie logiczne.Przynieś cos takiego do domu.Nie wiem co o tym myśleć.

Gość telenowella
jeszcze było -- znalazłam u męża w samochodzie rozpieczętowane opakowanie prezerwatyw

Ok .nie musicie mi odpisywać. Ale boli mnie to ze to zdjęcie może zniszczyć nasze małżeństwo. Nie ważne kim ona jest co z nią robił ale co zrobił mi .Mam mętlik w głowię ,zastanawiam się czy mu ufam.Próbuję na siłę znaleźć jakiś dowód zdrady ale nic mi nie przychodzi do głowy.Trzymam w ręku fotkę z prawie nagą panienką i nie wiem co dalej?

Gość kikoo
piszesz zupelnie bez emocji 2/10 ze ci sie chcialo pisac takie pierdoly o tej godzinie...

Ale skoro nie wierzycie zamykam temat. Myślałam ze może ktoś z forum był w podobnej sytuacji i coś mi doradzi. Nie potrzebnie tu napisałam.Wystarczy mi rozczarowań i przykrości na dziś.

Bez emocji.A jak mam Wam je okazać. Normalnie o tej godz. bym dawno spała. Naprawdę chciała bym zeby to była tylko prowokacja.

Piszę tu bo jak ego nie robię .To patrzę na ta fotkę i się z nia porównuję. Patrzę co ona ma takiego czego ja nie mam.Tracę poczucie wartości.Nie wiem co robić.

Juz nie zawracam wam głowy.Bo jeszcze bardziej mnie zdołujecie.

wchodze do kibla i Nie wierzę własnym oczom widze gowno

Gość gdzies tam
rozmawiałaś już z nim?

Gość znamy ciekawsze rozrywki
:D :D :D