Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askasjjjaaa

jak wygląda wasze ciało po urodzeniu

Polecane posty

Gość Askasjjjaaa

moje sie zmieniło.... ważyłam 60 kg teraz 73 kf czyli 13 kg więcej...mam rostępy,cellulit... i to nie są dwa rstępki tylko cały brzuch i nogi!!!!!czuje sie jak gruba świńka.Odchudzam sie,mało jem i nie jem słodyczy i tak ciężko mi schudnąć!!!!!!nie widze efektów i to już trwa pół roku!!!!mam dość!!!!jakbym miala pieniądze to robie operacje i smole odchudzanie!!!!byłam taka fajna a teraz....koszmar

Gość bleblee
Hej moja koleżanka też tak miała. Przytyła 15 kg. Po roku od urodzenia schudła jak głupia, a wcale się nie odchudzała! Jak jej mówiłyśmy "Ty, ale ty schudłaś!" to ona na nas dziwne spojżenie bo jej się wydaje że nic nie schudła. A schudła jak diabli.

jestem 9 tyg po porodzie... wagowo super- waze 2 kg mniej niz przed ciaza.. w ciazy przytylam ok 9 kg.. ale brzuch nie jest taki jedrny, jak wczesniej.. no i mam kilka rozstepow, na szczescie tylko kilka i nieduzych:)

Gość na dwoje babka
ehhh najgorsz są piersi, bo były bardzo duże a teraz wiszą :(

Gusiaq brzuch wroci tylko nie tak szybko, tez tak mialam po pierwszej ciazy. w tej chwili jestem po druim dziecku, dopiero 2 tyg. po porodzie i codziennie jest lepiej