Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem z pamiecia

mam problem z pamiecia

Polecane posty

9 IX mialam operacje na ucho w Miedzynarodowej Klinice za Wawą. Po wyjsciu ze szpitala, odpoczylam, nie przemeczalam sie. Od miesiaca .. nie moge sie uczyc, zapamietywac.. :( jestem przerazona.. pytalam lekarza rodzinnego i laryngologa czy narkoza mogla w jakis sposob wplynac na to ze NIE MOGE sie uczyc, zapamietywac, a oni ze ,,to pewnie przemeczenie'' ale czuje sie dobrze, tylko ta pamiec:( np: przez 30 min moge uczyc sie 2 zdan (nauka pojec np na biologie), wczoraj ogladalam film i kobieta przedstawia mezczyznie 3 zasady, kiedy konczy 2, ja nie pamietam o czym byla pierwsza.. mam problem z przypomnieniem sobie co mowilam wczesniej.. co sie dzieje? :(

nigdy nie mialam wczesniej takich problemow:( operacja to bylo: ponowna plastyka lancucha kosteczek. nie mialam takich problemow chociazbym miala spac po 3 godziny na dobe, nie jesc dobrze... kurcze:(

Gość jkolkkj
tez miałam podobnie teraz jest lepiej może masz depresję- szok zwiazny z operacja problemami zdrowotnymi może prowadzić do depresji - ja tak miałam i kilka lat nie wiedziałam ze choruję dopiero trafiłam na lekarza który przepisał mi tabletki- nie sa to psychotropy, nie czujesz się kołowta czy coś wtym stylu a mózg zaczyna normalnie pracowac jeszcze jak mogę cos doradzic to drożdze piwne i szałwia wspomagaja pamięc

Gość dobrze radzę
Popros o skierowanie na badanie rezonansem.byc może cos Ci uszkodzili, co jest bardzo prawdopodobne,pozdrawiam!

Gość Miesiąc to Długo
!!!!!!!!!!! Już powinno wszystko wrócić do normy....NIE CZEKAJ - idź z papierami szpitalnymi do lekarza prowadzącego - przedstaw problem! Nie lekceważ - tym bardziej, że jak rozumiem nie miałaś aż takich problemów z pamięcią !! To może ALE NIE MUSI ! poważną sprawą ale symptomy sa bardzo niepokojące. Inaczej nie pomożemy Ci tutaj :o Powodzenia.